Reduceri la abonamente sau minute nationale extra la COSMOTE Romania


Cosmote1               Cei mai multi utilizatori de telefonie mobila detin deja acel terminal „favorit”, dintre sutele de modele disponibile pe piata romaneasca si cauta echilibrul perfect intre beneficiile de comunicare si pretul abonamentului lunar.

 

Fiind constant preocupata de crearea de oferte pentru a acoperi toate nevoile de comunicare ale utilizatorilor, COSMOTE Romania anunta o noua oportunitate de eficientizare a costurilor pentru cei interesati sa achizitioneze un abonament nou fara a beneficia de subventie pentru telefon. Astfel, cei care aleg un nou plan tarifar pentru 12 sau 24 de luni pot alege intre doua oferte speciale care pot furniza o reducere lunara a planului tarifar preferat sau minute suplimentare nationale/internationale Zona 1.Panos Makris

„Urmarim constant comportamentul clientilor si nevoile acestora de consum, pentru a indeplini chiar și cele mai exigente cerinte, intampinand noii abonati cu cel mai bun raport calitate-pret. De aceea, am creat o noua oferta, ce adauga mai multe beneficii planurilor noastre tarifare”, a declarat Panos Makris (foto) , Chief Commercial Officer COSMOTE Romania.

 

Oferta speciala de reducere a pretului abonamentului lunar se aplica pentru primele 7 luni din cele 12, pentru contractul pe un an si pentru primele 14 luni din cele 24, pentru contractele pe doi ani. Reducerea incepe de la 1,24 euro/luna (TVA inclus) si poate ajunge pana la 11,16 euro/luna (TVA inclus), respectiv pana la valoarea totala de 156,24 euro (TVA inclus) pentru 24 de luni, in functie de planul tarifar ales.

 

Noua oferta pentru minutele suplimentare variaza in functie de perioada contractuala (12 sau 24 de luni) si planul tarifar ales, minutele fiind acordate pentru perioada initiala de contract. Prin aceasta oferta, clientii pot primi pana la 175 minute aditionale in fiecare luna, pentru abonamentul Smart XXL+ timp de doi ani.

 

Detalii despre cea mai noua oferta COSMOTE, in functie de fiecare plan tarifar sunt disponibile aici.

Bucuresti, 3 iunie 2013 – COSMOTE Romania

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.