Evolio ofera carti electronice cu discount de 50% in cadrul targului Bookfest


Evobook.ro

Evolio anunta participarea in cadrul Salonului International de carte Bookfest 2013, unde ofera pasionatilor de lectura si tehnologie reduceri de 50% la cartile electronice prin cardul Evobook. Cardul Evobook este o premiera, fiind primul card preplatit cu ajutorul caruia se pot cumpara carti electronice in limba romana.

Evolio a dezvoltat primul ecosistem digital complet de lectura digitala din Romania, numit Evobook.

Acest ecosistem cuprinde atat Website-ul de comert electronic, cat si o aplicatie destinata tabletelor. Aplicatia Evobook indeplinete trei functii principale: cea de librarie virtuala – poti cauta si cumpara ebook-uri direct din aplicatie, cea de Reader – functie prin care poti lectura carti electronice si un sistem cloud care stocheaza carti dar si alte informatii personale cum ar fi notite, adnotari, etc.

Ecosistemul este completat de tabletele Evolio care vin preinstalate cu softul necesar accesarii tuturor functiilor librariei digitale, in conditii optime de vizualizare si foarte usor de utilizat.gift card 20 lei si 50 lei evobook

Evolio pune la dispozitia utilizatorilor si un sistem de plata atat pe baza de Credit Card dar si cu ajutorul noilor Gift Carduri preplatite, acestea avand valori de 20 respectiv 50 RON. Printre avantajele folosirii Gift Card-ului Evobook se numara usurinta cumparaturilor online, posibilitatea de a face cadou cardul si siguranta cumparaturilor, nefiind nevoie de introducerea si furnizarea datelor personale.

„In prezent piata de ebook-uri are o valoare de 0.5% din totalul vanzarilor de carte. Frica de piraterie si lipsa informatiilor tehnice ii determina pe majoritatea autorilor sa refuze publicarea in format electronic. Dinamica pietei este insa, una exponentiala si estimam ca piata de carte electronica va ajunge la peste 10% in anul 2016.” a declarat Liviu Nistoran, CEO Evolio.

Utilizatorii de gadgeturi si pasionatii de lectura se pot familiariza cu ebook-urile oferite de Evobook in cadrul standului Evolio, dar si in sufrageria digitala organizata in cadrul targului Bookfest, unde sunt invitati sa rasfoiasca virtual cele mai indragite carti electronice.

Bucuresti, 29 mai 2013 – Evolio

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.