COSMOTE lanseaza un nou plan tarifar nelimitat – No Limit Avantaj


cosmote

COSMOTE, primul operator de telefonie mobila care a lansat pe piata din Romania o solutie de comunicare nelimitata, anunta un nou plan tarifar, sub umbrela No Limit,  pentru clientii care isi doresc o metoda lipsita de griji pentru a sta conectați cu familia, prietenii sau partenerii de afaceri si care nu au nevoie de subventie pentru a achizitiona un terminal.

Asadar, incepand de astazi, cei care doresc sa beneficieze de avantajele extraordinare ale planului tarifar No Limit, dar nu au nevoie de reducere pentru telefon, pot primi comunicare de voce si SMS-uri in retea nelimitat, alaturi de trafic de date inclus si 3 aplicatii gratuite: RadarMe, Mireo Navigation si Dolce Mobile TV, totul pentru 24,8 euro/luna (TVA inclus) cu planul tarifar No Limit Avantaj.

Panos Makris“Fiecare dintre ofertele noastre este dezvoltata luand in calcul nevoile clientilor nostri, concentrandu-ne intotdeauna pe customizare, pentru a furniza acces la metode variate de comunicare. Noul plan tarifar este destinat acelor utilizatori care detin deja un terminal si sunt in cautarea unei solutii de comunicare fara griji. Mai mult, la reteta de succes am adaugat caracteristici care completeaza experienta de utilizare a unui smartphone: acces la continut video prin Dolce Mobile TV, la retele de socializare prin intermediul RadarMe powered by COSMOTE’ si navigare in toata Europa, oferita de Mireo Navigation powered by COSMOTE’”, a declarat Panos Makris (foto), Chief Commercial Officer COSMOTE Romania.

 Planul tarifar No Limit Avantaj ofera minute nationale/internationale in zona 1, minute nelimitate in retea, SMS-uri nelimitate in retea, apeluri video nelimitate in retea, acces la aplicatiile ‘RadarMe powered by COSMOTE’, ‘Mireo Navigation powered by COSMOTE’ si Dolce Mobile TV si, de asemenea, 500 MB pentru o experienta completa de comunicare mobila, toate pentru doar 24,8 euro/luna (TVA inclus).

 In plus, cei care vor sa beneficieze de toate aceste caracteristici, dar isi doresc un terminal nou, pot alege planul tarifar No Limit (31 euro/luna, TVA inclus), avand la dispozitie o gama variata de smartphone-uri, pentru a veni in intampinarea celor mai sofisticate cerinte.

Mai multe detalii sunt disponibile pe www.cosmote.ro.

Bucuresti, 27 mai 2013COSMOTE Romania

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.