Epson lanseaza L655, multifunctionalul cu cerneala suficienta pentru printarea a 11.000 de pagini


Epson L655Epson lanseaza multifunctionalul L655 si redefineste astfel printul low-cost. Noul echipament, cu sistem integrat de recipiente cu cerneala (ITS), este livrat cu suficienta cerneala pentru printarea a 11.000 de pagini[1] si este ideal pentru utilizatorii din segmentul de business, pentru care costurile de imprimare sunt foarte importante. Epson L655 ofera utilizatorilor posibilitatea de a realiza printuri rapide, fata-verso, pe hartie A4 la costuri cu pana la 90% mai reduse[2].

 

„Reumplerea recipientelor individuale de cerneala se face rapid si usor, datorita solutiei ingenioase de alimentare cu cerneala, recipientelor cu etichete clare si duzelor fara scurgeri. L655 introduce imprimarea fata-verso (imprimarea duplex) si permite astfel utilizatorilor sa înjumatateasca volumul de hartie folosita, economisind bani si resurse. Multifunctionalul utilizeaza cerneala pe baza de apa pentru culori si cerneala pe baza de pigment pentru negru, realizand printuri care se usuca rapid”, spune Simona Decuseara, Sales & Marketing Manager Epson pentru Romania si Bulgaria.

Epson L655Epson L655 are o viteza mare de printare, imprimand 13,7 pagini A4 pe minut[1]. Rezolutia de 1.200 DPI asigura scanari de calitate superioara, iar pentru a economisi timp, capacitatea de copiere multipla permite realizarea de pana la 99 de copii pentru o singura pagina. Conectivitatea Wi-Fi prin intermediul Epson Connect[2] simplifica imprimarea de pe dispozitive smartphone si tablete. L655 are, de asemenea, Wi-Fi Direct®, permitand utilizatorilor sa se conecteze direct la alte dispozitive Wi-Fi, fara a fi necesar un punct de acces, precum un router.

 

Multifunctionalul Epson L655 este disponibil la pretul estimativ de 1.640 lei + TVA.

 

Caracteristici cheie:

 • Imprimare, copiere, fax si scanare
 • Imprimare fata-verso
 • Alimentator automat de documente cu capacitatea de 30 coli
 • Poate tipari pana la 11.000 de pagini cu setul initial de recipiente pentru a obtine un cost per pagina extrem de scazut
 • Rezervor de cerneala integrat, de capacitate foarte mare
 • Sunt incluse 6 recipiente de 70 ml de cerneala color si 2 recipiente de 140 ml de cerneala neagra Epson originala
 • Tehnologie Micro Piezo
 • Garantie Epson 12 luni sau 50.000 de pagini
 • Cerneala Epson originala (cerneala pe baza de apa pentru culoare si de tip pigment pentru negru)
 • Viteza de imprimare de 13,7 pagini pe minut
 • Conectivitate Wi-Fi si Ethernet
 • Epson Connect si Wi-Fi Direct®

22 Octombrie, Bucuresti – Epson Romania

[1] Stabilit in conformitate cu ISO/IEC 24734, indicând media ESAT de la testul categoriei Office pentru imprimarea simplex folosind setarile implicite. Pentru mai multe informatii, vizitati www.epson.eu/testing

[2] Necesita o conexiune wireless la Internet. Pentru mai multe informatii si pentru detalii despre limbile si dispozitivele acceptate, vizitati www.epson.ro/connect

 

[1] Volumele de imprimare/costurile per pagina mentionate sunt extrapolate pe baza metodologiei originale Epson din simularea imprimarii modelelor de testare, prevazute de standardul ISO/IEC24712. Volumele de imprimare/costurile per pagina mentionate nu se bazeaza pe standardul ISO/IEC24711. Volumele de imprimare/costurile per pagina mentionate pot varia in functie de imaginile imprimate, de tipul de hârtie utilizat, de frecventa imprimarilor si de conditiile de mediu, cum ar fi temperatura.

[2] Comparatie cu cel mai bine vândute 10 imprimante si multifunctionale laser monocrome A4 concurente, cu cel mai bine vandute 10 imprimante si multifunctionale laser color si cu cel mai bine vândute 10 imprimante si multifunctionale cu jet de cerneala concurente, conform IDC EMEA Hardcopy Trac ker (date din trimestrul al treilea din 2014). Cost per pagina calculat utilizând pretul mediu de vânzare din IDC EMEA Consumabile Tracker (date din semestrul intâi din 2014) si volumele de imprimare publicate de producatori din decembrie 2014. Pentru informatii suplimentare, vizitati www.epson.ro/itssavings.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.