Noi solutii de stocare performante pentru IMM-uri de la HP


HP Tipping point

HP lanseaza solutii de stocare de mare performanta pentru IMM-uri si un nou nou program pentru parteneri

Noile solutii HP MSA, inovatiile HP StoreEasy si programul HP Simply StoreIT ajuta clientii si reseller-ii sa obtina rezultate mai bune cu resurse limitate

HP ajuta IMM-urile si agentiile guvernamentale sa-si maximizeze investitiile in solutii de stocare cu noile oferte care includ ultima generatie de sisteme de stocare de tip MSA, noi imbunatatiri aduse portofoliului HP StoreEasy Storage si un nou program pentru partenerii de distributie ai HP.

Resursele IT limitate, alaturi de lipsa expertizei in domeniul stocarii, pot cauza IMM-urilor dificultati la implementarea sistemelor de stocare necesare sustinerii aplicatiilor care solicita un nivel mare de performanta si disponibilitate.

Noul sistem de stocare HP MSA 2040  simplifica administrarea si imbunatateste performanta, asigurand o viteza de pana la de 4 ori mai mare in comparatie cu solutiile de stocare pe hard-disk-uri externe cu acelasi pret.(1) Portofoliul imbunatatit HP StoreEasy Storage permite IMM-urilor sa administreze si sa protejeze eficient volume de date aflate in continua crestere, fara a necesita competente speciale.

Aceste solutii sunt disponibile prin Simply Store IT, noul program al HP. Acesta cuprinde module de training si marketing si ajuta partenerii de distributie ai HP sa raspunda rapid la cererile clientilor din sectorul IMM-urilor si sa valorifice noi oportunitati de a-si creste veniturile.

”Virtualizarea si alte incarcari de lucru ameninta sa scufunde activitatea IMM-urilor intr-o mare de complexitate care mai degraba impiedica procesul de dezvoltare decat sa-l sustina”, a spus David Scott, Vicepresedinte senior si General Manager in cadrul Diviziei de solutii de stocare al HP. ”Programul Simply StoreIT permite partenerilor nostri sa sprijine dezvoltarea clientilor IMM-uri, care au resurse limitate de timp, buget si resurse, cu o solutie care sa nu le mai dea batai de cap.”

Investitii maximizate pentru IMM-uri cu sistemul entry-level de stocare de mare performanta Fibre Channel

Resursele limitate de buget si de personal au constrans de multe ori IMM-urile sa aleaga solutiile pe care si le-au putut permite, in detrimentul performantei in momentul implementarii solutiilor de stocare externalizate pentru aplicatii noi precum virtualizarea.

Noua solutie HP MSA 2040 elimina acest compromis, oferind cea mai buna optiune disponibila in industrie din punctul de vedere al raportului performanta-pret, comparativ cu alte solutii de tip Fibre Channel cu preturi similare.(2) Solutia HP MSA 2040 constituie prima matrice din categoria sa care asigura conectivitate Fibre Channel de 16 Gb(3) si este construita astfel incat sa faca fata cresterii cererii. Aceasta latime de banda, alaturi de controlerele de mare performanta si capacitatea dispozitivelor de stocare de tip SSD incorporate, sustin incarcarile de lucru aflate in continua crestere si maximizeaza profitabilitatea raportului dolar per input/output. Ca rezultate, clientii vor putea:

  • Sa reduca amprenta centrului de date si costurile energetice, avand posibilitatea sa sustina mai multe masini virtuale cu mai putine echipamente hardware.
  • Sa-si protejeze investitiile existente si sa accelereze procesul de implementare cu o noua functionalitate unica de tip data-in-place  care permite clientilor care folosesc generatia precedenta a solutiei HP MSA sa mute disk-urile de stocare existente pe HP MSA 2040.
  • Sa-si maximizeze resursele existente cu o interfata simpla de administrare pe care administratorii de servere o folosesc in prezent pentru modelele HP ProLiant si HP BladeSystem.

Portofoliul HP Technology Services a HP asigura un ghid eficient de consolidare a administrarii solutiei de stocare si le ofera clientilor un set complet de servicii de suport imbunatatite pentru a-i ajuta sa-si maximizeze investitia in sistemul de stocare HP MSA.

Eficienta, securitate si disponibilitate imbunatatite pentru documentele si aplicatiile IMM-urilor

Portofoliul imbunatatit HP StoreEasy Storage se integreaza perfect cu infrastructura sistemelor de operare Microsoft Windows® pentru a permite clientilor sa stocheze, sa administreze si sa protejeze datele nestructurate ale citorva mii de utilizatori simultani. De asemenea, solutia asigura disponibilitatea permanenta a documentelor si aplicatiilor. Noile imbunatatiri permit clientilor:

  • Sa reduca timpul necesar indeplinirii sarcinilor administrative prin simplificarea crearii de noi volume de date si optimizarea capacitatii cu un instrument nou de provizionare.
  • Sa micsoreze costurile si sa optimizeze planificarea capacitatii de stocare prin examinarea documentelor existente pe sistemele locale sau din locatii indepartate si anticiparea spatiului care poate fi salvat cu deduplicarea nativa livrata de solutiile HP StoreEasy.
  • Sa asigure disponibilitatea datelor cu sistemul de administrare instantanee integrat pentru recuperarea rapida a datelor in cazul producerii unei avarii.
  • Sa imbunatateasca productivitatea cu un nou software de tip ”wizard” care accelereaza configurarea punctelor de acces HP StoreEasy 3830 incorporate.
  • Sa livreze o protectie eficienta a datelor pentru sistemele HP StoreEasy 1000/5000 si sa administreze necesitatile de protectie a datelor din cloud cu sistemele optionale HP Data Protector si HP Autonomy LiveVault.

 

HP livreaza un program complet pentru partenerii de distributie care vand solutii IMM-urilor

Programul HP Simply StoreIT  este o componenta noua a programului HP Just Right IT, care acopera serverele, solutiile de stocare si retelistica si serviciile. Acest program asigura ghiduri pentru solutii si arhitecturi de referinta care ajuta partenerii de distributie ai HP si clientii din sectorul IMM-urilor sa accelereze livrarea solutiilor. Aceste solutii vizeaza provocari specifice prezente in domenii critice precum virtualizarea, procesele de backup si protectia datelor, serverele Microsoft Exchange si Microsoft SQL si consolidarea fisierelor.

HP va lansa noul program HP Simply StoreIT alaturi de partenerii sai de distributie. Acesta include instrumente, resurse si stimulente care ii ajuta pe partenerii de distributie ai HP sa obtina venituri intr-o perioada cat mai scurta de timp. Instrumentele includ modele pentru estimari de cost si pentru realizarea de configuratii, resurse de ultima generatie co-branduite, module de training si materiale concepute sa creasca oportunitatile de vanzare.

Bucuresti, 27 mai 2013 – HP Romania

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.