Oferta promotionala de Valentine’s Day de la COSMOTE


vibe flyer v3 160x160+5           Valentine’s Day reprezinta acel moment din an cand oamenii fac si mai multe surprize celor dragi, pentru a le reaminti cat de mult tin la ei. COSMOTE Romania intampina acesta sarbatoare prin lansarea unei noi oferte promotionale in magazinele Germanos, care combina telefoane mobile si minute gratuite sub forma unui cadou, pentru a aduce oamenii si mai aproape, prin intermediul telefoniei mobile.

Astfel, clientii COSMOTE care achizitioneaza un abonament nou, pe 24 de luni, dintr-un magazin Germanos, vor primi gratuit un telefon mobil alaturi de o cartela cu o extraoptiune ce ofera mii de minute si SMS-uri in retea gratuit, pentru a vorbi ore intregi cu cei dragi, fara a-și face griji legate de costuri.

Clientii care activeaza intr-unul dintre magazinele Germanos un plan tarifar cuprins intre 10 si 24,99 euro/luna (fara TVA) vor primi un Samsung E1200, in timp ce pentru activarea unui abonament ce depaseste 25 euro/luna aceștia vor primi un Samsung E2121 care poate fi oferit cadou celor dragi. In plus, telefonul este insotit de o cartela preplatita cu extraoptiunea 2000 VIBE oferita gratuit pentru o luna de la momentul activarii, pentru se bucura 2000 de minute si 2000 de SMS-uri in retea. Oferta este valabila pana pe 15 martie.

De asemenea, pentru a extinde sarbatoarea dragostei, toti clientii care activeaza sau reinnoiesc un abonament pentru 12 sau 24 de luni pana pe 31 martie, in oricare magazin COSMOTE sau partener, vor primi gratuit o cartela cu extraoptiunea 2000 VIBE, oferita gratuit pentru o luna de la momentul activarii, pentru a pastra legatura cu cei pe care ii iubesc si a le șopti vorbe calde.

Extraoptiunea 2000 VIBE poate fi activata prin trimiterea unui SMS la 999 de pe numarul abonatului, cu numarul cartelei prepaid, pana pe 30 aprilie 2013.

Bucuresti, 11 februarie 2013COSMOTE Romania

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.