1 milion de imagini noi pe Google Earth


GE_1              Cu noi  locatii si cu imagini spectaculoase s-a updatat Google Earth, una din aplicatiile mele preferate, cu ajutorul careia de multe ori ne proiectam inca de acasa in cele mai mici detalii excursiile/vacantele pe care le vom face.

Cu ultimul update au aparut 100.000 noi locatii, imagini din satelit proaspete, s-a imbunatatit “ghidul turistic” Google Earth, s-au incarcat peste 1 milion de fotografii noi de pe Panoramio (aici am avut o mica contributie si eu) a anuntat dezvoltatorul. Toate aceste imbunatatiri sunt disponibile atat celor care acceseaza de pe computer cat si celor care folosesc aplicatia Android sau iOS.

Untitled-1 Eu folosesc de mult un mic plug-in cu care vad unde au aparut imagini proaspete din satelit. In imaginea din stanga vedeti cu rosu locatiile care au fost acum recent improspatate. Am mai facut un screenshot sa vedeti ca imaginile din cadranele cu rosu sunt cele updatate din 15 ianuarie 2013.

GE_3  Noi petrecem mult timp in acest utilitar, ne ajuta mult si de cativa ani ne facem singuri traseele fara sa mai apelam la agentiile de turism si astfel economisind sume frumoase in excursii.

Fotografiile au fost atent selectionate, dand click pe ele le poti vedea la marime mare si eu va indemn sa contribuiti si voi cu pozele facute in excursie, cele reusite si reprezentative vor ajunge si ii vor ajuta si pe altii sa-si faca o imagine cat mai apropiata de realitate a zonelor vizitate de voi. Toate aceste noutati le aveti si voi, daca folositi versiunea actuala 7.0.2.8415 a Google Earth.

Sursa

One response to “1 milion de imagini noi pe Google Earth

  1. Pingback: De ce n-ai avea si tu Google Earth Pro gratuit? | Z0ltan77

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.