De ce n-ai avea si tu Google Earth Pro gratuit?


Google Earth pro1             V-am mai scris eu aici despre de ce Google Earth e una din aplicatiile mele preferate, da, nu-i nici un secret aici ne proiectam excursiile pana la mici detalii, ne alegem plajele sau hotelurile/bungallow-urile in functie de ce avem in jur, in functie de imaginile din satelit si a imaginilor incarcate de alti utiliztori, calatori. Am contribuit si eu cu peste 2.500 de imagini plasate cu mare atentie exact in locurile unde au fost captate aducand si eu o mica contributie, astfel incat eu beneficiez de ceva timp de Google Earth Pro, iar acum poti avea si tu.

Google Earth Pro este acum disponibil gratuit pentru calatorii virtuali.

Google Earth pro_aboutGoogle Earth proDesi sigur si Google Earth functioneza foarte bine pentru calatoriile virtuale de zi zi cu zi in jurul lumii, versiunea Pro aduce ca noutate o suma de functii utile, si chiar mai mult decat atat s acum este si gratuita. Google Earth Pro, care costa in jur de 399 dolari pe an, aduce instrumente noi ca posibilitatea masurarii cladirilor 3D, printarea unor capturi de ecran la rezolutie mare, vizualizarea de  straturi demografice si de trafic, precum si inregistrarea de calatorii virtuale.
Astazi poti sa accesezi Google Earth Pro gratuit – nu trebuie decat sa te inscrii pentru o licenta aici (sau din Google Erath-ul vostru deja instalat la meniul Help la Upgrade to Google Earth Pro si tot aici ajungi)  si sa te asiguri  ca PC-ul/laptop-ul tau indeplineste cerintele minime de sistem necesare pentru a rula programul.
Computerele care utilizeaza  Windows ar trebui sa aiba cel putin XP, sa aiba minim 500 MB spatiu de stocare liber si 512 MB de RAM. Mac-uri, pe de alta parte, au nevoie sa poata rula minim OS 10.6 si acelasi minim spatiu de stocare si depozitare ca la Windows.
Daca indeplinesti aceste conditii, poti descarca aici Google Earth Pro si poti sa iti planifici acea excursie pe care ti-ai dorit-o mereu cu toate noile caracteristici oferite acum.

Spor la planificat calatorii cat mai frumoase!

 Sursa: engadget.com

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.