BLOGWARS 3 se intoarce pe BLOGUL DE LUPTA cu premii atractive


Blogwars          ASUS redeschide competitia pe BLOGUL DE LUPTA. Posesorii de bloguri sunt invitati sa se inroleze in noua campanie BLOGWARS 3 si sa lupte in scris pentru premiile in valoare totala de 6800 de dolari. Au sanse de castig atat bloggerii finalisti, cat si participantii deveniti jurati, care voteaza articolele publicate pe parcursul etapelor saptamanale. Link-ul de inscriere este www.blogwars.ro/inrolare.

BLOGWARS 3 readuce spiritul combativ pe un camp de lupta inghetat. Avand experienta anilor trecuti, mai multi bloggeri si-au manifestat deja intentia participarii. La concurs se poate inscrie orice autor de blog activ inaintea datei de 1 decembrie 2012, care a publicat deja cel putin 10 articole. Un autor se va putea inrola o singura data in cadrul competitiei, iar data limita de inscriere este 13 ianuarie, ora 23:59.
Nu numai specialistii IT pot descrie experienta utilizarii unui produs sau sa-si expuna impresiile despre laptopuri, tablete, monitoare sau chiar despre placi video. Feedback-ul, asteptarile personale fata de un gadget sau perceptia lui pot fi elemente de pornire in luptele din BLOGWARS. Vom aprecia originalitatea textelor si imaginatia cu care vor fi abordate temele de concurs“, a declarat Octavian Dunare, Marketing Specialist ASUS Romania.

Timp de 10 etape saptamanale, bloggerii se vor lupta prin publicarea de articole originale si utile, scrise pe teme tehnologice. La fiecare runda, juratii BLOGWARS vor citi si evalua post-urile din competitie. Saptamanal, cate un finalist va parasi campul de lupta, iar cei ramasi vor primi cate o solda de 100 de dolari. Cu cat ramane mai mult timp in concurs, un blogger va aduna mai multe solde, marindu-si astfel castigul. Pe langa premii, finalistii vor castiga un public constant cel putin pentru urmatoarele 10 saptamani.

Dupa prima etapa – ce va demara pe 14 ianuarie 2013 si implica toti bloggerii cu site-uri aprobate – se va stabili un clasament, care va delimita 2 tabere: FINALISTII (primii 10 clasati, care vor continua sa scrie) si JURATII (care vor participa saptamanal la votarea finalistilor). Bloggerii jurati vor evalua articolele alaturi de juriul oficial. Cel care va transmite configuratia cea mai exacta a clasamentului etapei va primi aceeasi solda ca si finalistii.

Primele doua editii BLOGWARS au fost castigate de Dumitru Postolachi (alter-ego.ro) si de Iulia Diana Mihai (iulia-diana-mihai.blogspot.com). Cei doi laureati au castigat solde totale a cate 1400 de dolari, dar nu au fost singurii castigatori. La prima editie au fost 15, iar la cea de-a doua s-au numarat 16 premianti.

Competitia BLOGWARS este organizata de agentia Thinker Media. Premiile saptamanale vor fi oferite de ASUS ca vouchere pentru achizitia de produse ASUS pe site-ul koyos.ro. BLOGWARS 3 este sustinut de partenerii media: pcnews.rolaptopnews.roimidoresc.roplaytech.ro si medialook.ro.

M-am înrolat în BLOGWARS!

Bucuresti, 10 ianuarie 2013ASUS

One response to “BLOGWARS 3 se intoarce pe BLOGUL DE LUPTA cu premii atractive

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.