Allview V1 Viper, cel mai nou smartphone Dual SIM 3G, disponibil la COSMOTE


DSC03029In ziua de astazi nu este ceva neobisnuit ca un utilizator sa detina mai multe cartele SIM, fie in interes de serviciu, fie personal, astfel ca majoritatea romanilor poarta cu ei mai mult de un terminal. Acest lucru se dovedeste de cele mai multe ori foarte dificil, pe masura ce ritmul vietii cotidiene devine tot mai intens. Ca atare, COSMOTE Romania vine cu o propunere tehnologica de ultima ora: V1 Viper, dual SIM-ul 3G de la Allview.

Dotat cu un procesor Cortex A7, Quad Core de 1,2 GHz, Viper este un terminal solid si puternic, cu o capacitate de stocare de pana la 5GB, dintre care 1GB RAM, pentru toate documentele, programele, aplicatiile si chiar jocurile 3D necesare. Memoria poate fi extinsa pana la 32GB, prin card microSD.

Imaginile prind viata pe ecranul de 4,7 inci, cu rezolutie HD fr 1280×720 px la 312 dpi. Tehnologia IPS OGS, alaturi de protectia Gorilla Glass garantata a ecranului desavarsesc ecranul de cea mai inalta clasa. Viper utilizeaza cel mai recent sistem Android OS – 4.2 Jelly Bean care ofera timpi de reactie mai rapizi si performanta optimizata, suportand viteze de descarcare de pana la 21,6 Mbps.

Viper este cel mai subtire terminal Allview de pana acum, cu forme elegante si design rafinat. Cantarind doar 124,9 grame, noul terminal este usor de manevrat, asigurand totodata functionalitatea dual SIM.

Camera foto OV8835 de 8MP si flashul LED permit capturarea imaginilor HDR si inregistrarea la 1080 HD, in timp ce camera frontala de 2MP este perfecta pentru apeluri video si autoportrete, care pot fi ajustate cu usurinta prin intermediul functiei Face Beauty. De asemenea, calitatea sunetului este asigurata prin intermediul amplificatorului audio Yamaha si a sistemului DTS integrat (Digital True Surround), garantand calitatea sunetului, in timp ce castile cu design inovator ofera un sunet de inalta fidelitate.

Allview V1 Viper este disponibil in lanturile de magazine COSMOTE si Germanos, la preturi incepand cu 339 lei (TVA inclus) cu planul tarifar Smart XXL+ si la 1.299 lei (TVA inclus) pret de raft. Smart XXL + ofera, pentru 56 euro/luna, 500 minute nationale/internationale zona 1, 2.000 minute in retea, 2.000 SMS-uri in retea, 2.000 minute catre destinatii fixe Romtelecom, 250 MMS-uri in retea si 3GB trafic de date inclus.

Pachetul include trei carcase de protectie, pentru si mai mult stil si eleganta, disponibile in culorile alb piano, negru mat si albastru metal.

Parerea mea despre acest smartphone puteti citi aici.

Bucuresti, 22 August 2013COSMOTE Romania

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.