Panasonic lanseaza noul obiectiv F1.7 High Speed 15mm care permite fotografilor sa realizeze reportaje foto fashion defocalizate


15mm-F1.7 ASPH lens (H-X015) Silver front slantObiectivul va fi inclus in noul kit GM1, DMC-GM1L

Panasonic a lansat un nou obiectiv digital interschimbabil, modelul H – X015 LEICA DG SUMMILUX 15mm/F1.7 ASPH. (echivalent al camerei de 35mm: 30 mm) pentru gama LUMIX G, bazata pe sistemul Micro Four Thirds, ambele compacte si usoare.

Noul sistem al obiectivului format din 9 elemente in 7 grupe utilizeaza 3 lentine asferice. Lentilele asferice suprima in mod eficient aberatia sferica si distorsiunea si permite ca unitatea obiectivului sa poata fi realizata la dimensiuni mici.

15mm-F1.7 ASPH lens (H-X015) Black front slantTehnologia nano de tratare a suprafetei lentilei este adoptata pentru a minimiza reflexia pe toata gama de lumina (380nm-780nm) rezultand intr-o imaginea clara, de foarte buna calitate, prin evitarea efectelor nedorite ghost şi flare.

Obiectivul include un sistem superior de focalizare care permite o rezolutie si un contrast excelente, din prim-plan pana la infinit. Includerea unui nou motor face ca actiunea de focalizare sa fie lina, silentioasa si mai rapida pentru a fi utilizata atat in fotografii, cat si pentru inregistrari video.

Performanta AF este superioara focalizarii prin diferenta de faza atunci cand se utilizeaza lentile rapide cu o valoare F mai mica. De asemenea, este compatibil cu unitatea senzorului la max.240 fps pentru a profita de focalizarea rapida a camerelor din gama LUMIX G.

LEICA DG SUMMILUX 15mm/F1.7 ASPH. vine echipat cu inel de diafragma si comutator AF/MF pentru operarea directa, intuitiva. Mai mult, designul robust metalic al LEICA DG SUMMILUX 15mm/F1.7 ASPH., inclusiv montura, este extrem de fiabil si durabil pentru schimbul repetat al lentilei.

Bucuresti, 26 martie 2014 -Panasonic Romania

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.