Internetul, serviciile de televiziune si clientii business aduc cresterile Romtelecom


                   Anastasios Tzoulas, Director Executiv Financiar Romtelecom (imagine), privind rezultatele financiare ale companiei inregistate in trimestrul al treilea al acestui an:

Evolutia financiara a Romtelecom a continuat sa se imbunatateasca in al treilea trimestru al anului, inregistrand o crestere a veniturilor din retail de aproape 1% si a EBITDA de 20% in al treilea trimestru din 2012 in comparatie cu aceeasi perioada din 2011.

 Pachetele promovate de Romtelecom anul trecut au primit un raspuns bun din partea clientilor, mai mult de jumatate din baza de clienti a companiei folosind acum cel putin doua servicii ale companiei. Numarul clientilor pentru servicii de internet a continuat, de asemenea, sa creasca in timpul trimestrului, cu 6,7% in comparatie cu perioada similara a 2011, in timp ce numarul clientilor pentru serviciile TV a crescut cu 1,9% in aceeasi perioada.

Internetul si televiziunea sunt in continuare in centrul ofertelor Romtelecom in cadrul campaniilor de toamna din 2012, compania oferindu-le clientilor un pachet cu internet broadband, de mare viteza, si continut video premium, accesibil pe mai multe ecrane, pe trei echipamente (laptop sau PC, tablet si smartphone).

 Pe segmentul business, Romtelecom si-a mentinut pozitia de lider de piata pentru serviciile de date si internet fix si continua sa castige teren in ceea ce priveste ofertele integrate ITC. Pe acest segment, Romtelecom Business Solutions si-a schimbat in toamna modul de abordare a clientilor, punand accentul pe principalul beneficiu al ofertelor sale, investitie initiala 0 pentru solutii complete ITC si o noua pozitionare: „aliatul companiilor romanesti”.

 Imbunatatirea furnizarii de servicii si a repararii defectiunilor raman, de asemenea, in atentia companiei, inregistrand un avans semnificativ prin programul end-to-end implementat in cadrul Romelecom.

9 Noiembrie, Bucuresti – ROMTELECOM

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.