Contract LTE pentru Telekom Austria cu Ericsson


GRUPUL TELEKOM AUSTRIA COLABOREAZA CU ERICSSON PENTRU RETEAUA SA LTE SI CEA RADIO MULTI-STANDARD

  • Ericsson va moderniza retelele 2G si 3G si va asigura infrastructura de retea LTE pentru operatorii grupului Telekom Austria in Austria (A1) si Croatia (Vipnet)
  • Utilizatorii vor beneficia de servicii LTE si de broadband mobil mai bune
  • Contractul ajuta grupul Telekom Austria sa isi respecte angajamentul de a imbunatati experienta finala a utilizatorilor sai

Grupul Telekom Austria este cel mai important furnizor telecom din Europa Centrala si de Est, numarand aproximativ 23 de milioane de abonati. Grupul Telekom Austria a decis sa incheie un nou contract prin care Ericsson ii va furniza solutii de acces de retea radio multi-standard. Acest tip de retele le permite furnizorilor de telecomunicatii sa sustina mai multe standarde de comunicatii mobile pe o singura retea. In curand, utilizatorii grupului din Austria si Croatia se vor bucura de o experienta mai simpla si mai rapida atunci cand vor accesa servicii complexe precum servicii video, de jocuri si muzica online sau pur si simplu atunci cand vor incarca pagini web sau vor transfera fisiere in mediul online.Ericsson va moderniza retelele 2G si 3G, oferind, in acelasi timp, si cea mai noua generatie de tehnologie LTE pentru subsidiarele grupului Telekom Austria in Croatia (Vipnet) si Austria (A1). Procesul de implementare al noilor solutii este deja in desfasurare.

Datorita solutiilor LTE, A1 si Vipnet vor putea face fata dorintei abonatilor de a utiliza servicii de broadband mobil mai rapide si mai simple. Operatorii vor beneficia, de asemenea, de o solutie 2G/ 3G/ 4G RAN flexibila, sustinuta de statiile de baza multi-standard RBS 6000.

Hans Pichler, Group Chief Technology Officer, Telekom Austria, a declarat: „Utilizatorii sunt intotdeauna pe primul loc pentru noi si de aceea facem toate eforturile pentru a le imbunatati experienta de utilizare. Suntem convinsi ca, prin parteneriatul cu Ericsson, companie care ne-a furnizat deja solutiile 2G si 3G pe care le folosim, le vom permite abonatilor din Austria si Croatia sa se bucure imediat de beneficiile noilor tehnologii.”

Emil Nilsson, Vice President, Ericsson Europa Centrala, a declarat si el: „Tehnologia de broadband mobil joaca un rol important in imbunatatirea vietii de zi cu zi a oamenilor, iar acest contract ne ajuta sa facilitam accesul unui numar tot mai mare de oameni la acest tip de solutii, facand astfel posibila crearea unei societati permanent conectate. Grupul Telekom Austria este un partener alaturi de care am desfasurat multe proiecte si suntem incantati ca putem inca o data sa colaboram, oferindu-le clientilor cele mai bune servicii 2G/ 3G/ 4G.”

Prin acest contract, Ericsson isi consolideaza pozitia de lider in zona solutiilor de LTE si broadband mobil, sustinand astfel 305 de milioane din cei 455 de milioane de utilizatori mondiali de LTE.

30 August – ERICSSON

2 responses to “Contract LTE pentru Telekom Austria cu Ericsson

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.