Orange Romania – reteaua mobila cu cea mai extinsa acoperire din tara conform rezultatelor Speedtest Intelligence® by Ookla®


Pentru al doilea an consecutiv, c, fiind recunoscuta drept reteaua mobila cu cea mai extinsa acoperire din Romania: „Romania’s Widest Mobile Coverage”.

 

Certificarea se bazeaza pe masuratorile realizate de utilizatorii romani de Android ai aplicatiei Speedtest® din prima jumatate a anului 2019 pentru operatorii telecom din Romania.

 

Certificarea Ookla reuneste masuratori extinse, realizate in 410.116 locatii de pe intreg teritoriul tarii pentru toti cei patru operatori mobili din Romania. In total, au fost analizate 120.807.087 de date preluate prin intermediul aplicatiei Speedtest, de la 94.935 dispozitive mobile. Datele au aratat ca Orange ofera clientilor sai cea mai buna experienta in retea din punct de vedere al acoperirii.

 

Aceste rezultate vin in completarea certificarii recent acordate de catre auditorul independent Systemics PAB, conform caruia Orange este pentru a patra oara consecutiv „Cea mai buna retea din Romania”. Masuratorile au vizat calitatea serviciilor oferite de toti operatorii de telefonie mobila din Romania si s-au desfasurat in intervalul aprilie-mai 2019, in cele mai mari 22 de orase din tara dupa numarul de locuitori, precum si pe drumurile de legatura.

„Investim constant in dezvoltarea de noi servicii si tehnologii, precum 5G, insa reteaua actuala 4G ramane mai importanta ca oricand pentru clientii nostri. De aceea, investitiile constante in reteaua 4G si 4G+ ne ajuta sa oferim, unui numar din ce in ce mai mare de clienti, acces la internet de mare viteza si conectivitate neintrerupta.” a declarat Emmanuel Chautard, Orange Chief Technology Officer.

Bucuresti, 07 august 2019 – Orange Romania

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.