Allview anunta disponibilitatea telefonului P4 DUO in magazinele partenere


                   Compania romaneasca Allview anunta disponibilitatea in magazinele partenere din toata tara a telefonului Dual SIM P4 DUO, unul dintre cele mai asteptate telefoane inteligente.

“Allview ofera un telefon Dual SIM performant, cu procesor Dual Core si ecran Super Amoled Plus, pentru toti cei care vor sa se bucure de tehnologia moderna”, a declarat Olivia Cardas, Marketing Manager la Allview.

Smartphone-ul P4 DUO este versiunea cu procesor Dual-Core a modelului P4 Alldro, primul smartphone Dual SIM din Europa cu ecran Super Amoled Plus de 4,3 inch, care a inregistrat un succes neasteptat pe piata. Telefonul beneficiaza in premiera de interfata grafica Berry, proaspata si prietenoasa, dezvoltata de Allview si vine echipat cu sistemul de operare Android 4.0.4 Ice Cream Sandwich.Printre caracteristicile esentiale ale telefonului se numara procesorul performant Cortex A9 Dual Core, o memorie de 4GB si o camera foto de 8 MP cu autofocus, led flash, HDR, model OV8830, fiind printre cele mai apreciate 10 camere de pe piata. Smartphone-ul beneficiaza si de avantajele oferite de amplificatorul Yamaha, pentru un sunet de calitate superioara si efecte deosebite, iar tehnologia inovatoare SRS (Sound Retrieval System) asigura o experienta sonora uimitoare.

P4 DUO, disponibil in variantele alb si negru, va avea un pret recomandat de 1.299 lei. Protectia antivirus a smartphone-ului este oferita in exclusivitate de Bitdefender.

Mai multe detalii despre smartphone-ul P4 DUO si despre performantele sale puteti gasi pe pagina de prezentare a produsului de pe site-ul producatorului, www.allview.ro

Brasov, 08 noiembrie 2012 – Allview

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.