Dell isi extinde gama XPS cu trei noi modele impresionante


Dell isi extinde gama XPS cu trei noi modele impresionante: performanta si design fara compromisuri

•    XPS 10 este tableta pe care consumatorii vor dori sa o ia cu ei la birou: design impresionant, productivitate in afaceri si versatilitate
•    Ultrabook-ul convertibil XPS Duo 12 incanta prin claritatea si stralucirea imaginii, datorita ecranului Full HD, care ofera cu 97% mai multi pixeli decat afisajele HD standard
•    XPS One 27 inspira prin afisajul vibrant Quad HD Wide, oferind cu 78% mai multi pixeli decat afisajele Full HD

In cadrul conferintei IFA (Internationale Funkausstellung Berlin) desfasurate recent, Dell a anuntat ca si-a extins gama de computere XPS cu trei noi produse puternice. Alaturi de ultrabook-ul XPS 13, premiat in industrie, si de laptopurile XPS 14 si XPS 15, noile computere XPS permit utilizatorilor din segmentele consumer si business sa obtina mai mult folosind tehnologia – de la multimedia, divertisment si creare de continut, la productivitate maxima in afaceri, realizand o tranzitie fluida intre birou si acasa.
Noile modele sunt: XPS 10, o tableta de 10 inci, bazata pe WindowsRT; XPS Duo 12, care combina doua dispozitive intr-unul singur, un ultrabook puternic si o tableta cu functionalitate completa; si computerul all-in-one XPS One 27, care ofera un afisaj Wide Quad HD impresionant si va fi disponibil in curand cu functionalitate tactila. Seria XPS are deja o traditie in a livra cea mai noua tehnologie si design atent, pentru performanta fara compromisuri. Fiecare produs din portofoliul XPS este conceput pentru a raspunde unor necesitati specifice, iar noile modele anuntate sunt create pentru a oferi consumatorilor beneficiile noilor solutii software si tehnologii, cu aceleasi atribute de brand pe care consumatorii le asteapta de la Dell XPS.

In lumea de astazi, in care suntem mereu conectati, consumatorii doresc un dispozitiv care sa le permita sa imbine viata personala cu cea profesionala. Ca rezultat, industria tehnologiei trece printr-o schimbare fara precedent in ceea ce priveste utilizarea dispozitivelor de acasa si la birou, dezvoltandu-se astfel miscarea BYOD (Bring Your Own Device). De la tablete la notebook-uri si la sisteme desktop, Dell vine in intampinarea noilor cerinte ale consumatorilor prin lansarea unui portofoliu XPS extins, care va ajuta utilizatorii si companiile sa se adapteze cu succes la noul context. Noile solutii Dell XPS ofera atat design-ul si performanta dorite de consumatori, cat si securitatea si usurinta in gestionare necesare in mediul de afaceri.

“XPS 10, XPS Duo 12 si XPS One 27 reprezinta rezultatul unei intelegeri profunde a miscarii ‘Bring Your Own Device’, bazat pe informatii obtinute atat de la consumatori cat si de la companii,” a declarat Sam Burd, global vice president, PC product group, Dell. “Noul set de produse Dell reprezinta un punct de referinta in domeniul design-ului si abordarii experientei de utilizare. Viziunea noastra pentru gama de computere XPS nu este legata doar de dispozitiv sau tehnologie, ci se refera la obtinerea unui echilibru perfect intre design exceptional, productivitatea utilizatorului final si respectarea cerintelor IT ale companiilor.”

Dell XPS 10: Imbinand productivitatea, mobilitatea si autonomia extinsa, Dell XPS 10 reprezinta intersectia dintre munca si divertisment, cu capabilitati tactile intuitive, durata extinsa de viata a bateriei si tastatura cu andocare, pentru crearea de continut si productivitate sporita in afaceri.
Datorita abilitatii Dell de a livra solutii de computing complete utilizand arhitectura ARM si sistemul de operare WindowsRT, companiile pot fi sigure ca vor reusi sa gestioneze si sa securizeze tableta XPS 10 in retelele lor.

XPS Duo 12: doua dispozitive intr-unul – ultrabook puternic si tableta cu capabilitati complete.
Dell a utilizat resurse din traditia sa de a oferi solutii unice si inovatoare pntru a crea XPS Duo 12. Produsul are un ecran tactil nou si elegant, creat pentru a oferi consumatorilor avantajele evolutiei sistemelor de operare in domeniul interactiunilor tactile. Rezultatul este un produs ce ofera functionalitatea completa a unui laptop ultraportabil cu tastatura si comoditatea unei tablete.

Datorita design-ului inovator al ecranului rotativ, se realizeaza usor tranzitia de la laptop la tableta si inapoi la laptop, dispozitivul avand un ecran Full HD care ofera cu 97% mai multi pixeli decat un afisaj HD standard. Rezultatul este o experienta de vizionare exceptionala, fie ca este vorba de foto, video sau de citit. XPS Duo 12 beneficiaza de un design atent, finisaje atragatoare, fiind construit din materiale premium precum aluminiu prelucrat, fibra de carbon si Corning Gorilla Glass pentru durabilitate.

XPS One 27 ofera o densitate a pixelilor aproape dubla fata de orice alt PC all-in-one de 27 de inci. Odata cu cresterea adoptiei computerelor all-in-one (AIO), datorita ecranului mare si design-ului compact, Dell continua sa isi optimizeze oferta de produse all-in-one pentru a putea oferi avantajele evolutiei solutiilor software.

XPS One 27 AIO, premiat in industrie, este creat pentru profesionisti creativi care au nevoie de tehnologie avansata, inclusiv un afisaj de foarte inalta rezolutie, in culori vibrante si performanta grafica pentru crearea de continut multimedia si divertisment. Design-ul superb, compact, include un ecran vibrant Wide Quad HD de 27 de inci, ce ofera una dintre cele mai impresionante experiente de vizionare din segmentul sau. XPS One 27 nu este ideal doar pentru birou, ci si pentru divertisment, oferind difuzoare Infinity Premium si tehnologie audio Waves MaxxAudio 4, care asigura o calitate impresionanta a sunetului, cu camp stereo extins.

Abordarea potrivita pentru profesionistii de astazi:
Multe companii cauta solutii pentru a le permite angajatilor sa foloseasca tehnologia si dispozitivele pe care le prefera si sa asigure, in acelasi timp, securitatea si protectia informatiilor esentiale ale companiei si continutului.
Intr-un studiu recent privind evolutia fortei de munca, la care au participat peste 8.000 de respondenti din intreaga lume, 60% dintre profesionisti au declarat ca ar lucra cu mai multa placere daca ar avea un cuvant de spus in ceea ce priveste tehnologia folosita la locul de munca. Ca parte din solutiile complete Dell, dispozitivele Dell XPS vin in intampinarea preferintelor consumatorilor in ceea ce priveste design-ul, oferindu-le instrumente puternice pentru performanta si raspunzand in acelasi timp cerintelor IT prin capabilitati destinate mediului business.

“Odata cu extinderea miscarii BYOD, asistam la modificari in cadrul politicilor corporative privind utilizarea computerelor personale, a aplicatiilor si securitatea datelor. Consumatorii cauta solutii alternative de computing care sa ajute profesionistii sa fie mai productivi,” a declarat Aongus Hegarty, Presedinte, Dell EMEA. “Incurajand practici flexibile de munca si oferind companiilor instrumentele potrivite, Dell livreaza aceasta solutie printr-o experienta de utilizare fluida, fiabila si usor de gestionat care asigura conectivitate oriunde si oricand – si acces la viata profesionala si cea personala.”

Disponibilitate:
Dell XPS 10, XPS Duo 12 si XPS One 27 vor fi disponibile odata cu Windows 8, la sfarsitul lunii octombrie, prin partenerii autorizati Dell. Mai multe detalii legate de preturile produselor vor fi anuntate pe masura ce acestea devin disponibile.

7 septembrie 2012- Dell

One response to “Dell isi extinde gama XPS cu trei noi modele impresionante

  1. Pingback: Despre portofoliul de solutii dezvoltate de compania Dell | Z0ltan77

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.