Romtelecom si Cosmote, parteneri principali Internet&Mobile World


               Romtelecom si COSMOTE Romania se alatura evenimentului Internet&Mobile World in calitate de Parteneri Principali. Reprezentanti de top ai industriei locale de telecom, cele doua companii sustin cel mai amplu demers de valorizare a industriei autohtone de digital si mobility. Intre 19-21 Septembrie, expo-conferinta va gazdui cele mai interesante solutii de business ale momentului din domenii precum conectivity si infrastructure, digital marketing, content management, E-commerce, mobile, E-services & E-government, social media, web design. Evenimentul va avea loc in Bucuresti, la centrul de conferinte Romexpo – Pavilion C6, din Blv Marasti 65-67. Increderea acordata de Romtelecom si COSMOTE prin deciza de a deveni parteneri principali ai Internet & Mobile World, este de fapt increderea acordata pietei digitale si de IT locale. Este un mesaj puternic de raliere la ambitia, vocea si pasiunea miilor de ‘geeks’, de creativi, de vizionari, de specialisti IT, de antreprenori online, de web developeri, de ‘incapatanati’ care cred cu putere ca noul val de tehnologii online si mobile va schimba din radacini modelele clasice de a face business.

Romania trebuie si poate sa fie un avanpost de inovatie digitala la nivel regional, iar asta se poate realiza doar daca vocea acestor mii de pasionati de tehnologie intalneste si deschiderea pietei de a implementa si a-si asuma aceaste schimbari. Misiunea Internet&Mobile World este de a face acest lucru cat mai usor de realizat. An de an, companie cu companie, om cu om”. declara Cristian Hossu, project manager Internet&Mobile World.

Internet & Mobile World este evenimentul care reuneste in fiecare an cei mai importanti actori care ofera solutii de business cu aplicabilitate in aria de online si mobile atat din Romania cat si din regiune. Este un demers care-si propune sa incurajeze pasiunea, talentul si initiativa locala, sa sustina competentele tehnice autohtone si sa transfome Romania intr-un hub digital cheie pentru regiune.

Internet&Mobile World are totodata o puternica dimensiune aplicata. Evenimentul a fost conceput pentru a facilita interactiunea directa intre dezvoltatorii de solutii business cu aplicabilitate in online & mobile si managerii structurilor care le pot folosi pentru a optimiza anumite procese de business sau pentru a promova si vinde mai bine produsele companiei.

Expo-conferinta va reuni pe parcusul celor trei zile peste 50 de speakeri internationali si locali de top, intr-o agenda axata pe studii de caz concrete, cu aplicabilitate directa in business.

Peste 3000 de vizitatori – 2700 de reprezentanti din mediul de business si 300 de dezvoltatori de aplicatii web si mobile sunt asteptati alaturi de cei peste 70 de provideri de solutii prezenti in zona expozitionala.

Accesul se face pe baza de preinregistrare, iar biletele pot fi procurate online in perioada 19 iulie – 21 septembrie, accesand http://www.imworld.ro/register/

Pe langa partenerii principali deja mentionati, evenimentul este realizat si cu sprijinul partenerilor: IBM si Ericsson – Gold Partners, Samsung – Networking Partner, SEO monitor – Online Partner, 360 Revolution, Distinct – Technical Partner.

Sponsorii evenimentului sunt MEC Global, Omnilogic, Zitec, Outbox, HTTPOOL, White Image, Mind Treat Studios, Microsoft, Padicode, Transart, Simplus si Syscom Digital.

Fiind un eveniment dedicat industriei de internet si mobility, acesta este sustinut si de partenerii sai institutionali: IAB, ANIS, ISOC si Eurocloud.

Internet&Mobile World se bucura de sustinerea publicatiilor de profil si de business, iar partenerii media ai evenimentului sunt: Ziarul Financiar, Business Magazin, Mediafax, Radio Guerilla, AdHugger, BBC Science Focus, B2B Advertising, Business24.ro, Chip, Cariere, Comunicatedepresa.ro, Computerworld.ro, Digital trends, Elevate, Fokus Digital Services, HIT.ro, IQads, IT Trends, Money Channel, MarketingPortal.ro, Mobile-news.ro, Market Watch, Manager.ro, News Outdoor, Playtech.ro, PC World, Rentrop&Straton, Startups.ro, Trafic.ro, Transfer.ro, Zona IT, Ziare.com.

Pentru mai multe detalii si un update constant al agendei IMWorld puteti accesa www.imworld.ro.

20 August, BucurestiINTERNET & MOBILE WORLD

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.