Oradea este noua Capitala Verde a Romaniei


       Seara asta in Palatul Parlamentului, Salonul Brancovenesc a avut loc decernarea premiilor “Capitala Verde a Romaniei“. Am fost si eu invitat la acest eveniment si am fost tare mandru ca-s oradean. Viceprimarita Biro Rozalia a ridicat trei premii pentru Oradea: premiul din partea bloggerilor romani, premiul la categoria orase cu peste 200.000 de locuitori si premiul cel mare, titlul de Capitala Verde a Romaniei.

La premiul din partea bloggerilor am avut si eu o modesta contributie “votand cu un articol” la indemnul prietenului meu Radu Nemet. D-ul profesor a avut o contributie majora in faptul ca Oradea a castigat atat de detasat premiul din partea bloggerilor (si asta sigur a contat si in concursul pentru tilul principal), elevii lui participand masiv la vot prin articole reusite cu subiectul de ce ar merita sa castige Oradea.

A fost o seara frumoasa, si eu am fost tare mandru ca m-am nascut si am crescut in micul Paris, in cel mai elegant oras al tarii si acum cel putin pentru un an si cel mai verde! Oradea si oradenii au meritat acest premiu, dar ca orice premiu si acesta obliga, atat Primaria cat si pe fiecare cetatean al orasului.

Click pe poza pentru galerie.

Cateva poze gasiti in galerie, si pe linkul asta, imi cer scuze de calitate, dar nici lumina nu era ideala pentru poze nici aparatul meu nu e pentru poze de interior cu lumina slaba.

2 responses to “Oradea este noua Capitala Verde a Romaniei

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.