Prezentare Nokia N9 la Orange Concept Store


Prezentare Nokia N9 la Orange Concept Store

Intr-un cadru deloc protocolar cu prajituri si bauturi de toate felurile a avut loc seara asta prezentarea NOKIA N9 la Orange Concept Store-ul de pe Victoriei. S-a prezentat telefonul de varf al companiei finlandeze elegantul Nokia N9. Telefonul pe care il poti descrie in 2 cuvinte: frumos si simplu.

S-a pus accentul pe designul inovator, pe calitatea materialelor folosite si a tehnologiei de productie “dintr-o bucata”. Astfel telefonul nu-i doar elegant ci si foarte rezistent. Nu va plictisesc cu caracterisitici tehnice le gasiti aici.

Am aflat ca pentru dezvoltatori au creat si NOKIA 950 cu tastatura fizica QWERTY.

Am vazut NFC-ul functionand la un transfer de poze intre doua terminale, si la activarea/dezactivarea  acestor boxe portabile

S-a trecut in revista simplitatea Swipe-ului care e gandit sa poti folosi telefonul cu o singura mana, fara alte butoane fizice, si “task managerul” foarte reusit. Intre cele 3 sesiuni erau si intrebari referitor la aplicatii, am aflat ca sunt chiar multi care scriu aplicatii pt. acest model, printre care si romani. Eu n-am m-ai asteptat tombola ca aveam musafiri, si cam din scurt am aflat de acest eveniment, dar cum produsul il cunosc de aproape de o luna si parerea mea nu l-am schimbat, e valabil ce am scris aici despre el.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.