HTC VIVE: pret, disponibilitate, conectivitate si lentile optimizate pentru headset-ul VIVE Focus Plus


Vive Focus Plus va fi disponibil pentru clientii enterprise pe 15 aprilie, la pretul de 754 de lire sterline (fara TVA)

Datorita noii functii „multi-mode”, o multime de surse externe de continut sunt accesibile pentru Vive Focus Plus

HTC VIVE® a prezentat astazi pentru VIVE Focus Plus pretul, disponibilitatea, detalii despre lentilele imbunatatite si functia multi-mode pentru accesarea continutului de la dispozitive externe, in cadrul conferintei anuale VIVE® Ecosystem Conference (VEC 2019) din Shenzhen. Conceput pentru a raspunde nevoilor exigente ale utilizatorilor comerciali, Vive Focus Plus le va oferi dezvoltatorilor si partenerilor de afaceri optica imbunatatita, alaturi de noile lentile Fresnel implementate in HMD, pentru a spori claritatea vizuala si pentru a aduce obiectele la viata, mai mult ca oricand. Setul cu casca autonom va fi disponibil pe 15 aprilie pe website-ul Vive la pretul de 639 de lire sterline (fara TVA), iar in Europa va include Advantage (115 lire sterline fara TVA), o licenta enterprise si o garantie de 2 ani pentru uz comercial. Advantage ofera, de asemenea, servicii speciale de asistenta si service pentru produsele Vive Enterprise. Vive Focus Plus va fi vandut initial pe 25 de piete din intreaga lume si va suporta 19 limbi.

„Odata cu dezvaluirea acestor imbunatatiri pentru Vive Focus Plus, industria VR face un mare pas inainte cu aceasta noua generatie de dispozitive autonome de inalta fidelitate, care permit o libertate de interactiune si conectare totala.”, a declarat Alvin Wang Graylin, presedintele din China , HTC. „Suntem incantati ca atat de multi dezvoltatori si parteneri sustin acest produs cu experiente interesante intr-o gama larga de cazuri de utilizare, demonstrand oportunitatea extraordinara ca VR/AR sa patrunda in toate aspectele vietii noastre.”

 

Imagini mai clare si functii imbunatatite pentru uz comercial

 

Creat pentru a satisface nevoile clientilor enterprise, Vive Focus Plus are noi lentile Fresnel care ofera imagini mai clare, reducand orice zgomot de fond. Lentilele noi creeaza pentru utilizatori o imagine mai clara si mai apropiata de realitate, in care utilizatorul headset-ului se cufunda cu adevarat. Cu noile controlere 6DoF duale, confort sporit pentru sesiuni VR extinse si optica imbunatatita, Vive Focus Plus ofera solutia VR ideala pentru o serie de cerinte ale mediului de afaceri, de la instruire la scara larga in cadrul unei companii, la instrumente virtuale de colaborare si comunicare.

 

Datorita Platformei VIVE WAVETM cu continut de la VIVEPORTTM, utilizatorii vor avea acces la lansare la aproape 250 de aplicatii Vive Wave care ruleaza nativ pe Vive Focus Plus, iar programul de abonament Viveport Infinity Wave pentru Vive Focus include deja peste 70 de titluri premium. Cateva dintre aceste noi titluri oferite vor avea parte de demonstratii la VEC 2019, spre entuziasmul participantilor.

 

Noua functie multi-mode transforma Vive Focus Plus intr-un hub VR pentru surse de continut multiple

 

Cu ajutorul noilor controlere 6DoF duale si functiei multi-mode, utilizatorii Vive Focus Plus se pot bucura nu numai de continut VR autonom nativ, ci si de accesul la o colectie imensa de continut existent intr-o gama larga de dispozitive. Noua functie „multi-mode” va fi compatibila cu PC VR, PC-uri/laptop-uri, smartphone-uri, console de jocuri, dispozitive cu redare video 2D, camere cu redare live la 360 de grade si servicii viitoare Cloud VR. Aceste tipuri de extensii de continut vor fi prezentate live la VEC 2019.

 

Atractiile principale ale evenimentului Vive Ecosystem Conference 2019

 

La VEC 2019 vor fi prezentate peste 15 aplicatii VR autonome 6DoF, incluzand continut ce utilizeaza solutii haptice, gaming arena-scale, experiente multi-player si chiar gaming cu realitate mixta. Prin conectarea Vive Focus Plus cu o vesta haptica, vizitatorii vor avea parte de o experienta multi-player unica, in care utilizatorii se vor simti imersati in lupta „Paintball VR”. Modal VR, co-fondat de Nolan Bushnell, va prezenta si sistemul urias de urmarire a spatiului, permitand ca pana la 40 de dispozitive autonome sa fie urmarite in timp real intr-un spatiu fizic de pana la 80.000 de metri patrati, dezlantuind potentialul parcurilor tematice VR la scara de stadion. In cadrul VEC 2019, Vive va prezenta si primul joc complet interactiv cu realitate mixta pentru dispozitivele VR autonome de la New Tech Walkers Studio, unde utilizatorii fac miscare lovind obiecte virtuale, cu siguranta sporita de a vedea spatiul real din jurul lor prin camerele frontale Vive Focus Plus.

 

La VEC 2019 va fi prezentat si Hubul 5G, care a generat un interes deosebit la MWC 2019. Dispozitivul va demonstra potentialul redarii interactive 5G Cloud VR si redarii video live de inalta definitie, la 360 de grade. Cu noua camera dual-mode 180/360 Insta360 EVO, conceputa pentru platforma Vive Wave, utilizatorii de dispozitive Vive Focus sau de orice dispozitive compatibile cu Vive Wave isi vor putea conecta headset-urile direct la EVO printr-o conexiune Wi-Fi sau 5G viitoare, pentru a impartasi momentele speciale ale vietii cu prietenii si familia din intreaga lume.

 

La VEC 2019, HTC Vive consolideaza si mai mult legatura dintre VR si industria divertismentului, acceptand sa creeze continut VR alaturi de Beijing Culture Co. Ltd., pe baza filmului chinezesc „The Wandering Earth”.

 

Specificatii VIVE Focus Plus:

 

Display: AMOLED (2880×1600) 3K

Procesor: Qualcomm Snapdragon™835

Audio: Difuzor integrat

Urmarire: Inside-Out

Frecventa cadrelor: 75Hz

Camp vizual: 110 grade

Batere: 4000 mAh

Controler: 6DoF

Conectivitate date: Wi-Fi® 802.11 a/b/g/n/ac

Memorie (RAM/ROM): 4/32 GB

Conector: USB Tip-C

Incarcare: QC3.0

Criptare: Bazata pe fisiere (securitate similara cu cea a smartphone-urilor Android)

Bucuresti – 26 martie 2019 – HTC

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.