Tarom a lansat aplicatie mobila


Werner Wolff (CEO TAROM): 2018 este anul retehnologizarii TAROM

 

Compania TAROM anunta lansarea primei aplicatii mobile din istoria companiei. Incepand cu data de 27 septembrie a.c. aplicatia poate fi descarcata gratuit de pe platforma Google Play.

“Achizitia de bilete on-line reprezinta o tendinta in creștere in piata. Noi, prin TAROM app raspundem unor nevoi de simplitate si eficienta. Vrem ca toti pasagerii nostri sa stie ca in aplicatia TAROM ii asteapta promotii, oferte speciale și multe alte beneficii. 2018 va fi retinut ca anul retehnologizarii in TAROM”, a subliniat Werner Wolff, CEO TAROM.

DEZVOLTAREA APLICATIEI CONTIUNA

Aplicatia a fost dezvoltata impreuna cu partenerul nostru Amadeus, pentru a le oferi pasagerilor acces rapid la destinatiile preferate, un istoric al calatoriilor si, foarte important, posibilitatea de a tine legatura directa cu noi, pentru oferte speciale, promotii si multe altele. Operatiunile de booking, ticketing si check-in sunt de astazi mult mai simple si pot fi efectuate, rapid, din aplicatie.

Continuam dezvoltarea aplicatiei mobile prin integrarea acesteia cu noul sistem CRM (Client Relations Manager).

In scurt timp, utilizatorii vor avea acces la module noi in aplicatie, precum My Account. Preconizam ca lansarea aplicatiei pe platforma Apple IOS va avea loc in decursul lunii octombrie a.c.

27 Septembrie 2018, Bucuresti – TAROM

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.