Motorola anunta motorola one


Gama de smartphone-uri Motorola se extinde cu un nou dispozitiv – motorola one. Acest smartphone Android One ofera experienta Android mult dorita de utilizatori, actualizari de securitate timp de trei ani si permite realizarea mai multor actiuni prin intermediul Google Lens. Iar acesta este doar inceputul; noul dispozitiv dispune de moto experiences, functii special concepute pentru nevoile utilizatorilor.

Android One: inteligent, sigur, pur si simplu uimitor

 

Cel mai nou software si ultimele inovatii din domeniul AI de la Google sunt disponibile chiar de la inceput. Android One ofera un dispozitiv inteligent, sigur si simplu de utilizat.

 

Inteligent: gratie Google Lens, functie integrata in camera foto, telefonul permite recunoasterea textelor, cautarea retetelor, traducerea cuvintelor, vizualizarea tinutelor preferate si multe altele. Mai mult, utilizatorii beneficiaza de stocare nelimitata a pozelor la rezolutie inalta in cloud cu Google Photos. Iar prin intermediul Google Assistant, se pot initia apeluri, cauta raspunsuri si urmari videoclipuri pe YouTube, prin simpla utilizare a comenzilor vocale.

 

Sigur: Cu Android One, motorola one va primi doua actualizari la cel mai recent sistem de operare AndroidTM si le ofera utilizatorilor linistea de care au nevoie prin Google Play Protect si actualizari lunare a pachetelor de securitate, garantate timp de trei ani.1

 

Pur si simplu uimitor: fara aplicatii pre-incarcate, noul dispozitiv dispune doar de functiile sistemului de operare Android si moto experiences. Mai mult, acesta dispune de cele mai noi inovatii in materie de software, astfel ca dispozitivul functioneaza perfect, cu mai mult spatiu de stocare si control asupra experientei personale de utilizare.

 

motorola one se va numara printre primele dispozitive care vor beneficia de upgrade la Android™ 9 Pie (Android P), la putin timp dupa lansare.

 

motorola one

Carcasa moderna si curbata din sticla incadreaza perfect ecranul generos Max Vision HD + 19:9 de 5,9” al dispozitivului motorola one. Telefonul are dimensiunea ideala pentru realizarea de videoclipuri 4K, permite cu usurinta lectura cartilor preferate, luarea de notite si realizarea mai multor sarcini deodata prin impartirea ecranului. Toate acestea, utilizand o singura mana.

 

Telefonul permite surprinderea momentelor neasteptate ale vietii cu sistemul avansat de camera duala inteligenta de 13MP si camera de 8MP pentru selfie-uri. Astfel, acel apus de soare minunat nu va fi niciodata uitat, iar imaginile de la petrecerea din seara trecuta vor fi perfecte pentru Instagram datorita modurilor portrait, cinemagraph si time-lapse. Si gratie functiei Google Lens, care utilizeaza AI, utilizatorii pot interactiona cu lumea din jurul lor doar prin folosirea camerei. Spre exemplu, prin fotografierea unui caine care se plimba pe strada, Google poate identifica ce rasa este.

 

Grijile dispar in ceea ce priveste durata de viata a bateriei. O singura incarcare ofera pana la o zi intreaga de functionare. O baterie care dureaza mai mult inseamna mai putine curse de ridesharing pierdute si mai putine sanse de pierdere a indrumarilor GPS in timpul calatoriilor. Cand bateria este la un nivel scazut, poate fi incarcata rapid datorita TurboPower, tehnologie care permite pana la 6 ore de autonomie in doar 20 de minute.2

 

Procesorul Qualcomm® SnapdragonTM 625 2.0 GHz octa-core al telefonului mentine performanta dispozitivului la viteza maxima pentru a reactiona instant la fiecare atingere, apasare si glisare.

 

motorola one va fi disponibil la pretul de 299 euro in anumite tari din Europa si in America Latina si Asia Pacific in lunile care urmeaza.

31 August 2018, Bucuresti – Lenovo Romania

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.