Telekom Romania lanseaza noua oferta comerciala nelimitata pentru segmentul rezidential: abonamentul fara perioada minima contractuala


Telekom Romania anunta astazi un nou pas in spiritul promisiunii #Netliberare, lansand o noua provocare pentru piata locala de telecomunicatii prin intermediul abonamentelor care elimina perioada minima contractuala pentru clientii rezidentiali de servicii mobile de la Telekom.  

 

Astfel, incepand cu 4 iulie 2018, noul plan tarifar Mobil 5, de 5 euro / luna, fara perioada minima contractuala, le aduce clientilor libertatea de a beneficia de internet mobil 4G NELIMITAT si minute nationale NELIMITATE incluse in abonament, fara nicio obligatie de a plati despagubiri sau taxe de reziliere in cazul incetarii contractului.

„Romania este o piata foarte competitiva, cu un mod de crestere foarte dinamic; in acest cadru, competitivitatea se bazeaza pe o gandire inovatoare, ascultarea si cunoasterea clientilor si a echipei si, nu in ultimul rand, urmarirea continua a evolutiei tendintelor globale. Pornind de la aceasta abordare, Telekom devine principalul arhitect al pietei de telecomunicatii din Romania, prin intermediul ofertelor sale comerciale indraznete si inovatoare. Noua oferta Telekom lansata astazi subliniaza inca o data angajamentul fata de viziunea #NETLIBERARE, care inseamna sa le oferi clientilor ceea ce isi doresc – oferte simple si atractive, cu mai putine restrictii. Abonamentul fara perioada minima contractuala demonstreaza ca suntem increzatori in calitatea retelei noastre si in competitivitatea ofertelor noastre. Venim astazi in intampinarea nevoilor clientilor pe piata mobila oferindu-le mai  multa flexibilitate si diminuand sentimentul de rigiditate si lipsa de libertate, care au reprezentat pana acum norme ale segmentului postpaid”, a declarat František Mala (foto), Director Executiv Marketing Rezidential si Vanzari Nationale, Telekom Romania.

Abonamentul Mobil 5 poate fi achizitionat fara perioada minima contractuala la un pret promotional de 5 euro de catre orice client de servicii mobile care are sau va opta si pentru servicii fixe de la Telekom. In alte conditii, oferta este disponibila de la 7 euro pe luna pentru clientii serviciilor mobile.

 

Pe langa oferta abonamentului fara perioada minima contractuala, Telekom Romania este singurul operator care le ofera clientilor rezidentiali:

 

 • Net 4G NELIMITAT atat la abonamente, cat si la cartele, de la 5 euro, precum si acces la telefoane in rate abonatilor, cu avans si dobanda zero prin intermediul Telekom Banking;
 • Televiziune de la 5 euro / luna, cu receiver-ul Smart Samsung cu Play, Pause si Replay, si cel mai mare numar de filme, inclusiv canale TV premium precum HBO si Cinemax; pachetele promotionale pentru TV si Internet fix sunt oferite cu reducere de 100%, sase luni, la contractele incheiate pe 2 ani.
 • In trimestrul doi 2018, oferta #Netliberare a condus la o crestere cu 37% a vanzarilor de servicii mobile, in segmentul rezidential.

   

  Noul abonament fara perioada minima contractuala pentru clientii rezidentiali de servicii mobile  vine in continuarea ofertei #Businessliber, lansata in noiembrie 2017 – o premiera pe piata locala pentru micii antreprenori si pentru firmele mici si mijlocii, constand in eliminarea perioadei minime contractuale si a taxei de reziliere pentru clientii noului portofoliu Freedom, precum si in alocarea de internet nelimitat 4G, pe langa voce si mesaje nelimitate, de la 5 euro / luna.

   

  Telekom Romania continua eforturile si investitiile in dezvoltarea si extinderea propriei retele 4G, pentru a le oferi clientilor cele mai bune solutii si experiente de telecomunicatii. Astfel, reteaua 4G Telekom acopera in prezent 99% din populatia urbana si 89,95% din populatia totala (rurala si urbana). De asemenea, reteaua FTTH a atins o acoperire de 2,7 milioane de gospodarii.

  Bucuresti, 4 iulie 2018 – Telekom Romania

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.