Axis Open Day 2017 – un eveniment dedicat industriei de securitate din Romania


             Axis Communications, lider global in echipamente video de retea, a organizat in Bucuresti, evenimentul sau anual de securitate. Axis Open Day se afla deja la a treia editie si ofera in fiecare an posibilitatea partenerilor Axis Communications de a testa cele mai noi produse si tehnologii si de a discuta despre posibile proiecte viitoare.

Cybersecurity – responsabilitate si siguranta

La eveniment au participat peste 120 de reprezentanti din industria de securitate din Romania, tema principala a acestui an fiind siguranta cibernetica. Frecventa tot mai mare a atacurilor este in directa legatura cu numarul tot mai mare de echipamente conectate la Internet, fie ca vorbim de desktop PC-uri, notebook-uri, tablete, camere de supraveghere sau smartphone-uri. Astfel, invitatii au putut afla ce presupune o evaluare corecta a riscurilor, a consecintelor, precum si ce masuri pot fi luate pentru a creste nivelul de securitate al dispozitivelor tehnologice conectate la Internet.

Monitorizarea industriei alimentare

Un alt subiect de interes este legat de felul in care solutiile de supraveghere video pot fi folosite pentru a monitoriza industria alimentara. Din ce in ce mai multi utilizatori se arata interesati de calitatea alimentelor pe care le consuma. Acest interes a crescut de-a lungul timpului si datorita problemelor cu care se confrunta aceasta industrie, nu de putine ori ajungand pe mesele utilizatorilor produse neconforme cu specificatiile producatorului. Cu ajutorul unui sistem de supraveghere video Axis, managerii pot sa previna, protejeze si raspunde in mod activ la provocarile ce pot afecta integritatea lantului de aprovizionare. Una dintre seriile recomandate pentru acesta verticala de business este AXIS Q29. Camera termica permite realizarea unei monitorizari 24/7 si poate detecta temperaturi cuprinse intre -40 °C ~ 50 °C.

In cadrul evenimentului a avut loc o dezbatere pe tema solutiilor Axis construite pe cele patru domenii: industrial & critical infrastructure, city surveillance, transportation & logistics, precum si retail, solutii in functiune care au starnit interesul participantilor in zona de networking a Axis Open Day.

26 Mai 2017, Bucuresti – Axis Communications

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.