PC-urile pentru gaming GeForce GTX Battlebox sunt disponibile in Romania


          NVIDIA anunta astazi noua generatie de PC-uri GeForce GTX Battlebox, conceputa pentru a-i degreva pe utilizatori de sarcina destul de dificila de a-si alege sau construi calculatorul potrivit pentru jocuri.

 

Creata in urma colaborarii cu integratori de sistem de top si cu gameri profesionisti, sistemele de gaming GeForce GTX Battlebox de la NVIDIA pun la dispozitia utilizatorilor toate componentele necesare pentru ca acestia sa beneficieze de o experienta de gaming intensa: cele mai bune placi grafice, procesoare, memorii si display-uri, proiectate sa functioneze fiabil, oferind o experienta pe PC mult imbunatatita si simplificata. PC-urile GeForce GTX Battlebox sunt disponibile in Romania in retelele partenerilor eMAG, PC Garage si Altex.

NVIDIA lanseaza doua sisteme GeForce GTX Battlebox, dedicate atat jucatorilor experimentati MOBA, care doresc sa-si imbunatateasca rata de click-uri pe minut, cat si incepatorilor:

 

GeForce GTX Battlebox Ultimate – Battlebox Ultimate combina puterea placii grafice GeForce GTX cu cele mai performante sisteme hardware, pentru a oferi gamerilor de jocuri first-person, dar si profesionistilor eSports o experienta incredibila. Battlebox Ultimate este solutia ideala pentru cei care cauta platforme VR Ready sau care doresc sa experimenteze jocurile la calitate 4K.

 

GeForce GTX Battlebox Essential – Battlebox Essential este echipamentul recomandat pentru jocuri extrem de populare precum Overwatch si League Of Legends. Placa grafica GeForce GTX ofera o rezolutie de 1080P la 60 de cadre pe secunda.

 

Pentru mai multe informatii despre GeForce GTX poti accesa http://www.geforce.co.uk/hardware/10series/battlebox

 

Specificatii minime pentru PC-urile Battlebox:

 

GeForce GTX Battle Box Ultimate GeForce GTX Battle Box Essential
GPU GeForce GTX 1080 Ti GeForce GTX 1060 6GB
CPU Intel Core i7 or AMD Ryzen 7 Intel Core i5 or AMD Ryzen 5
Memorie 16GB+ DDR4 RAM 8GB+ RAM
Stocare SSD SSD
OS Win 10 Win 10
Display (daca sistemul este livrat cu monitor) NVIDIA G-SYNC Monitor NVIDIA G-SYNC Monitor

26 Mai, 2017, Bucuresti – NVIDIA

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.