EXIMTUR a aderat la reteaua globala de travel management – UNIGLOBE Travel


dsc02886

Compania EXIMTUR a devenit partener pentru Romania al retelei globale de business travel – UNIGLOBE Travel International.

Divizia specializata in acordarea de servicii integrate pentru calatorii de afaceri si organizare de evenimente, EXIMTUR Business, a fost cea mai dinamica in cadrul EXIMTUR in anul 2016, avand o crestere a vanzarilor de 16% fata de anul 2015.

Echipa diviziei este formata din 35 consultanti specializati care deservesc 120 de clienti corporate si isi desfasoara activitatea in 4 centre aflate in Bucuresti, Cluj-Napoca, Timisoara si Sibiu. Dintre evenimentele importante, in a caror organizare s-a implicat EXIMTUR Business anul trecut, mentionam Festivalul International de Film Transilvania – TIFF si Festivalul International Interferente, ambele cu sute de participanti romani si straini.

Cresterile inregistrate de divizia EXIMTUR Business sunt legate de experienta si profesionalismul consultantilor nostri, traduse in calitatea serviciilor prestate pentru clientii corporate. La acestea se adauga investitiile permanente in tehnologie de varf specifica domeniului, dar si indicatorii financiari stabili si rezultatele economice constant crescatoare ale companiei EXIMTUR.

dsc02864Cresterea afacerilor EXIMTUR pe segmentul business travel, activitate care a ajuns sa genereze 69% din totalul vanzarilor companiei in anul 2016, a determinat decizia managementului companiei de a adera la o retea globala de travel management care sa ne sprijine in plan international si pe care sa o reprezentam in Romania.

“Afilierea la UNIGLOBE ne ofera accesul la un sistem international mai performant de management al calatoriilor cu scop de afaceri. Deschiderea spre tehnologie de varf, programe informatice si sisteme de rezervari care optimizeaza preturi si tarife, gestionarea mai operativa a solicitarilor clientilor, accesul la furnizori atent selectati si validati de reteaua globala, sunt principalele avantaje ale afilierii la UNIGLOBE si le vom transpune in servicii mai bune oferite clientilor nostri corporate.” declara Lucia Nora Morariu (foto), CEO EXIMTUR.

dsc02871

„Suntem incantati sa-i uram bun venit noului nostru partener, EXIMTUR, in reteaua noastra de parteneri internationali, aflata in crestere. Acest parteneriat este avantajos pentru ambele parti. Sfera noastra de actiune la nivel global va aduce avantaje semnificative companiei EXIMTUR si clientilor sai, in timp ce notorietatea puternica pe care o are EXIMTUR in Romania va consolida recunoasterea brandului nostru pe plan local.” spune Derek Hearl-Maunder (foto), Presedinte UNIGLOBE pentru Europa, Orientul Mijlociu si Africa.

 

14 februarie, Bucuresti – Compania EXIMTUR

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.