Huawei Mate 9 este disponibil oficial in Romania


huawei-mate9

Huawei anunta disponibilitatea locala a mult asteptatului model Huawei Mate 9, smartphone-ul cu cel mai performant procesor din lume*, la doar doua luni de la lansarea globala.

Pe langa sistemul hardware de top, noul phablet Huawei atrage atentia si datorita designului contemporan, completat de finisaje de exceptie, constructia unui singur model de telefon intinzandu-se pe o perioada de 15 zile.

Huawei Mate 9 si-a castigat popularitatea atat datorita performantelor de exceptie, cat si datorita celorlalte specificatii tehnice:

  • Procesorul Kirin 960, cel mai performant procesor de smartphone din lume*;
  • Interfata EMUI 5.0, o interfata intuitiva care ofera o experienta fara cusur utilizatorului;
  • Tehnologia revolutionara SuperCharge, care asigura utilizarea smartphone-ului pe parcursul unei zile intregi, cu o incarcare de doar 20 de minute;
  • A doua generatie a sistemului dual-camera realizat in colaborare cu Leica Camera, care integreaza un senzor RGB de 12MP si un senzor monocrom de 20MP si tehnologia Hybrid Zoom, ce permite un zoom de 2x mai mare decat modelele precedente.

 

Romanii vor putea cumpara Huawei Mate 9 in varianta de culoare Space Gray, la un pret recomandat de 2999 RON, din oferta magazinului online emag.ro, urmand ca produsul sa fie disponibil si la alti retaileri din open market.

Phablet-ul Huawei este dotat cu procesorul Kirin 960, care integreaza Huawei Machine Learning Algorithm, pentru a oferi o experienta rapida si fara probleme chiar si dupa 18 luni de utilizare continua.

Kirin 960 este primul procesor din lume care integreaza un CPU octa-core ARM Cortex-A73/A53 si un GPU Mali G71. Procesorul ofera cea mai buna performanta multi-core dintre toate smartphone-uri de tip SoC (System On a Chip), reducand in acelasi timp consumul de energie cu 15%.

Huawei Mate 9 reprezinta combinatia dintre o baterie puternica, de mare densitate, de 4000 mAh si noua tehnologie SuperCharge. Astfel, datorita tehnologiei sale avansate de economisire a energiei, Mate 9 mareste durata de viata a bateriei, oferind astfel mai mult de doua zile de performanta neintrerupta. Aceasta performanta include o crestere de 40% a duratei apelurilor CDMA si o crestere de 20% a perioadei destinate jocurilor.

In plus, tehnologia SuperCharge suporta incarcarea rapida 5A, o imbunatatire cu 50% fata de predecesorul sau – o incarcare a telefonului de 10 minute ofera suficienta putere pentru a viziona doua filme de la cap la coada. Cel mai important aspect este faptul ca bateria este echipata cu setarile standard de siguranta din industrie, inclusiv o protectie de 5 straturi Super Safe, care ofera monitorizarea in timp real a tensiunii, a curentului si a temperaturii, pentru a elimina pericolele privind siguranta utilizatorilor si pentru a proteja bateria.

Ca urmare a succesului incredibil avut de modelul Huawei P9, Huawei Mate 9 integreaza a doua generatie a sistemului dual – camera, proiectat in colaboare cu brand-ul Leica. Huawei si Leica Camera au continuat sa lucreze si sa rafineze performanta optica a modulului Camera foto, care include acum un senzor RGB de 12MP cu o apertura de f2.2, un senzor monocrom de 20MP cu o apertura de f2.2, si numerosi algoritmi de imagine imbunatatiti care lucreaza in tandem pentru a surprinde fotografii uimitoare.

Huawei Mate 9 porneste de la ADN-ul specific seriei Mate, care reprezinta un mix elegant intre design contemporan si finisaje premium, luand astfel nastere un smartphone cu un ecran Full HD de 5,9 inci. Creat in urma unui proces extins de cercetare si dezvoltare, Huawei Mate 9 este un smartphone atent lucrat: constructia sa se intinde pe o perioada de 15 zile, incluzand aproximativ 50 de procese unice si o ora de slefuire de tip CNC, rezultand intr-un cadru metalic unibody cu finisaje de exceptie.

Odata cu introducerea interfetei EMUI 5.0, Huawei Mate 9 devine mai inteligent si mai eficient in timp, prin intelegerea modelelor de comportament ale consumatorilor, si se asigura ca aplicatiile prioritare pentru utilizator se bucura de o gestionare preferentiala a resurselor telefonului. Acest lucru garanteaza o experienta mai buna: EMUI 5.0 incetineste eroziunea la nivel de performanta pe care toate smartphone-urile o intalnesc.

EMUI 5.0 introduce un nou design intuitiv al interfetei. Mai mult de 50% din functii sau aplicatii pot fi acum accesate cu 2 click-uri, in timp ce peste 90% se pot fi accesate cu 3 click-uri.

La ora actuala gasesti Huawei Mate 9  la pretul de 3.249,99 Lei aici si primesti cadou si o bratara fitness Huawei A1, curea silicon.

*Performantele au fost masurate in Geekbench 4.0.0, incluzand masurarea performantei multi-core a CPU-ului, precum si performanta DDR.

Bucuresti, 23 ianuarie 2017Huawei

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.