Digi Mobil, lider al portarilor cu peste 1 milion de numere de telefonie mobila portate


digi-mobil1

Digi Mobil, cel mai tanar operator de telefonie mobila din Romania, sarbatoreste la inceput de an, peste 1 MILION DE NUMERE PORTATE in reteaua proprie a RCS & RDS.

Din octombrie 2008 cand a fost lansat serviciul de portabilitate si pana la inceputul anului 2017 au fost portate in reteaua Digi Mobil peste 1 MILION DE NUMERE, provenite de la ceilalti operatori de telecomunicatii de pe piata din Romania si astfel devine furnizorul cu cele mai multe numere primite prin portare.

Investitiile semnificative in dezvoltarea si extinderea continua a acoperirii retelei Digi Mobil 3G si 4G, tehnologiile de ultima generatie care au dus la imbunatatirea calitatii serviciilor de voce si date mobile, dar si ofertele comerciale atractive ce raspund nevoii din ce in ce mai mare de trafic de date au avut un aport semnificativ la cresterea numarului de utilizatori din reteaua de comunicatii mobile a RCS & RDS.

valentin-popoviciu

Succesul Digi Mobil se datoreaza in egala masura eforturilor pe care compania le-a facut constant, cat si utilizatorilor care au avut incredere intr-un serviciu nou, aflat la inceput de drum. Avem certitudinea ca vom imbunatati permanent serviciile mobile, investitia in tehnologia 4G fiind acum prioritara, astfel incat sa ajungem la cat mai multi utilizatori cu aceasta. Este un efort gradual si sustinut pentru cresterea capabilitatilor retelei, 4G fiind urmatoarea tendinta importanta pentru consumul optim de internet mobil. Astfel, vom putea sa sustinem fara nicio problema cresterea de trafic a clientilor actuali, precum si traficul noilor clienti care ne vor alege.” afirma Valentin Popoviciu (foto), Vicepresedinte RCS & RDS

Digi Mobil inregistreaza in prezent peste 3 milioane de abonati, persoane fizice si juridice, in mai putin de trei ani de la relansarea serviciului. In prezent, reteaua 3G Digi Mobil acopera peste 97% din populatie, iar reteaua 4G a atins pragul de 37%.

 

Digi Mobil a premiat astazi, 10 ianuarie, 11 clienti noi care si-au portat numerele de telefon in reteaua companiei in perioada 27 decembrie 2016 – 8 ianuarie 2017. Astfel, fericitul castigator al premiului cel mare va beneficia de gratuitate la plata abonamentului contractat pe o perioada de 10 ani, iar urmatorii 10 castigatori se vor bucura de acelasi beneficiu, insa pe durata unui an. Castigatorii au fost desemnati prin tragere la sorti. Lista castigatorilor este publicata pe pagina oficiala a campaniei.

 

Serviciile companiei pot fi comandate in magazinele Digi si in punctele de prezenta RCS & RDS, in ContulMeuDigi si direct pe site-ul www.rcs-rds.ro.

10 ianuarie 2017, Bucuresti – RCS & RDS

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.