Cargoroll – prima platforma si aplicatie completa cu licitatii de transport din Romania


cargoroll-1         Astazi se lanseaza Cargoroll, platforma cu licitatii de transport care isi propune sa revolutioneze serviciile de transport si livrare marfa din Romania. O solutie completa dezvoltata de un startup 100% romanesc, Cargoroll foloseste tehnologii avansate de analiza de baze de date pentru a crea conexiuni optime intre expeditori si transportatori. Astfel, acestia economisesc timp, isi optimizeaza costurile si beneficiaza de cele mai bune oferte de transport marfa de pe piata. Cargoroll este disponibila gratuit si ca aplicatie de mobil pentru Android si iOS.

cargoroll-2

„In prezent, in Romania, nu exista o platforma si o aplicatie completa cu licitatii de transport care sa ofere avantaje reale atat pentru transportatori, cat si pentru expeditori”, a spus Silviu Dorobantu, co-fondator Cargoroll. „Tocmai de aceea, am conceput Cargoroll pentru a raspunde nevoilor de pe piata locala si a construi, in acelasi timp, o comunitate onorabila, unde respectul intre membri primeaza, iar datele de contact sunt verificate si confirmate pentru a oferi servicii sigure si de calitate.”

Cargoroll le ofera expeditorilor posibilitatea sa trimita orice, oriunde, oricui – simplu, rapid si eficient. Platforma cauta, filtreaza si selecteaza transportatorii cei mai potriviti pentru nevoile expeditorilor si ofera acestora cele mai bune oferte. Expeditorii primesc notificari instant pentru a putea compara si alege varianta optima. Mai mult decat atat, Cargoroll include un sistem de note si evaluari care ofera expeditorilor mai multe detalii despre transportatori pentru a asigura servicii corecte si sigure. Accesul este gratuit atat prin platforma web, cat si prin aplicatiile de mobil destinate Android si iOS.

cargoroll-3

In acelasi timp, platforma Cargoroll ofera transportatorilor posibilitatea sa gaseasca o gama variata de marfa care necesita transport. Transportatorii pot optimiza platforma in functie de interesele lor, de la tipul si categoriile preferate de livrari, locatii de ridicare si predare de interes pana la tarile favorite in care activeaza afacerea lor. Acestia au acces gratuit pe platforma Cargoroll sau pe aplicatiile de Android sau iOS si pot participa oricand la licitatii deoarece primesc notificari instant in momentul in care apare o livrare din aria de interes. De asemenea, licitatiile de pe platforma sunt deschise si transportatorii au posibilitatea sa compare ofertele de la alti transportatori si sa-si modifice propria oferta in functie de competitie. Expeditorii primesc si ei note si evaluari, astfel incat transportatorii pot face alegerile cele mai potrivite privind potentialul partener de afaceri.

cargoroll-4

Cargoroll este o platforma gratuita si usor de utilizat, care ofera servicii transparente, rapide si de calitate atat expeditorilor, cat si transportatorilor.

Mai multe detalii despre cum functioneaza puteti urmari in video de mai jos:

https://youtu.be/DoIjeSbqn5I

Aplicatia de mobil Cargoroll este disponibila in:

Google Play: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.cargoroll.mobile

In curand si pe Apple App Store: https://itunes.apple.com/app/id1053168549

12 Ianuarie 2017, Bucuresti – Cargoroll

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.