AIR FRANCE KLM: zeci de destinatii reduse cu pana la 40%


img_9669AIR FRANCE KLM lanseaza cea mai importanta campanie promotionala din an, reducand pretul biletelor de avion cu pana la 40%. Astfel, pasagerii AIR FRANCE KLM pot explora toate continentele lumii, avand reduceri considerabile la biletele de avion. Acestia beneficiaza de preturi reduse la destinatii exotice precum: Zanzibar, Bangkok, Mexico City, Punta Cana, Havana, Rio de Janeiro etc.

Asia este o destinatie excelenta pentru o prima calatorie intercontinentala. Un bilet dus-intors la Delhi incepe de la 409 euro, Beijing de la 419 si Bangkok de la 539 euro. Turistii isi pot achizitiona bilete la preturi reduse pentru metropole ca Hong Kong si Singapore de la 549 euro, zbor dus-intors si Tokyo de la 619 euro.

usa-new-york-cityPe continetul nord-american preturile incep de la 510 euro un bilet dus-intors la New York, 522 euro un bilet dus-intors spre Miami si 607 euro pentru un bilet dus-intors la Toronto.

Pentru calatorii care doresc sa traiasca experienta unui safari in Africa, AIR FRANCE KLM a pus in vanzare bilete dus-intors incepand de la 559 euro spre Johannesburg si 619 euro spre Nairobi.

Turistii vor putea sa isi rezerve destinatia dorita pana pe 26 Ianuarie 2016, iar calatoria va trebui efectuata pana pe 10 decembrie 2017.

dsc01456

dsc01478

Tarife reduse pentru calatoriile in Europa

Calatorii beneficiaza de scaderea tarifului pentru zborurile Bucuresti – Amsterdam, iar un bilet KLM dus-intors incepe de la 129 euro. Spre Paris, pretul biletelor de avion incepe de la 159 euro, bilet dus-intors cu Air France. De asemenea, KLM ofera reduceri si spre alte orase europene: Copenhaga de la 149 euro, Manchester de la 163 euro, Aberdeen si Helsinki de la 179 euro.

 

Tarifele expuse sunt pentru zboruri dus-intors, cu toate taxele incluse. Perioada de calatorie pentru Europa este pana pe 30 iunie 2017.

Preturile promotionale sunt disponibile atat la achizitiile facute pe platformele online http://www.airfrance.ro si http://www.klm.ro, cat si la agentiile de voiaj si tour operatorii autorizati.

Bucuresti, 5 ianuarie 2017  – AIR FRANCE KLM

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.