ADATA lanseaza SSD-ul extern 3D NAND SD700, primul SSD extern 3D NAND rezistent la praf/apa IP68 si la socuri (military-grade)


sd700_kv_group         ADATA® Technology, producator de top de module DRAM de inalta performanta, produse NAND Flash si accesorii mobile, anunta astazi lansarea hard drive-ului extern SD700. Acesta este primul produs de tip SSD 3D NAND cu specificatii de rezistenta la praf si apa IP68, pe langa rezistenta la socuri military-grade, totul datorita unei carcase robuste si a sesiunilor meticuloase de testare. SD700 utilizeaza USB 3.1 Gen 1 pentru a se conecta la dispozitive cu Windows, Mac OS si Android si atinge viteze de pana la 440MB/s la citire si de pana la 430MB/s la scriere. Pe langa compatibilitatea ridicata, SD700 este si extrem de usor, cantarind doar 100 gr, pentru mobilitate fara compromis.

 

SSD-urile externe 3D NAND devin robuste

SD700 a fost creat si testat la standarde IEC IP68. Acest lucru inseamna ca este complet rezistent la praf, pentru a preveni patrunderea de particule si poate opera normal chiar si dupa o scufundare in 1.5m apa pentru 60 de minute. ADATA a testat SD700 si pentru binecunoscutul standard US Army MIL-STD-810G516.6 de rezistenta la socuri si cadere, oferind astfel un produs extrem de rezistent. Cu o carcasa protectoare cu mai multe straturi si lipsa evidenta de componente care se misca, SSD-ul SD700 ofera spatiu de stocare pentru activitati extreme.sd700_kv_greensd700_kv_black

Beneficiile 3D NAND aduse unui nou segment

ADATA a facut pentru mai multe produse tranzitia la 3D NAND, acesta fiind mai rapid, mai fiabil si mai eficient energetic decat traditionalul 2D NAND. SD700 va sosi la capacitati de 256GB, 512GB si 1TB, la preturi foarte competitive si va oferi o rata superioara cost/performante fata de SSD-urile mai vechi, non-3D NAND. Pentru conectivitate, SD700 utilizeaza USB 3.1 Gen 1, mai mult decat suficient pentru a reda continut 4K, fara buffering sau lag. Vitezele tipice sunt de pana la 440MB/s la citire si de pana la 430MB/s la scriere. SD700 este compatibil plug and play cu dispozitive cu Windows, Mac OS si Android, pentru a deservi cel mai bine audiente globale.

 

Puternic si elegant

Spre deosebire de HDD-urile rezistente, inclusiv cele produse de catre ADATA, SD700 deschide un nou capitol al mobilitatii imbunatatite. Cantareste doar 100 grame, opereaza complet silentios si nu produce niciun fel de caldura. In plus, ADATA ofera acest produs in doua variante de culoare: doua nuante de negru cu galben sau complet negru.

Bucuresti, Romania – 22 noiembrie 2016 – ADATA® Technology

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.