Google lanseaza PhotoScan, aplicatia pentru scanat pozele imprimate pe hartie fotografica


screenshot_2016-11-16-11-40-04        Google Photos este locul unde iti poti tine online toate pozele si video-urile, insa o mare parte din amintiri raman legate de pozele vechi, imprimate pe hartie fotografica. Google lanseaza PhotoScan, o aplicatie de sine statatoare care permite scanarea usoara a fotografiilor imprimate. Aplicatia este disponibila pentru Android si pe iOS.

 

PhotoScan identifica marginile pozei imprimate, indreapta imaginea si reduce reflectiile generate de hartia fotografica. Pozele scanate pot fi salvate in arhiva Google Photo, unde pot fi organizate, indexate, gasite si salvate in cloud la calitate ridicata, gratuit. PhotoScan poate fi o solutie simpla si de calitate in cazul „recuperarii” numeroaselor poze care se ingalbenesc in albume vechi sau cutii si pentru a caror digitalizare cu greu gasim timp sau resurse.

 

Puteti urmari acest video pentru a vedea cum functioneaza noua aplicatie PhotoScan:

Noi instrumente de editare in Google Photo

 

Odata cu lansarea PhotoScan, Google actualizeaza si instrumentele de editare a pozelor in Google Photos dezvoltand imbunatatirea automata, filtre noi si moduri de editare avansata.

 

Imbunatatirea automata – prin selectarea optiunii „auto” se aplica ajustarile pe care un editor foto profesionist le-ar face fotografiei – expunere, saturatie, etc.

Noi filtre – Introduce 12 noi filtre predefinite (luminozitate, caldura, saturatie, etc) prin care pot fi imbunatatite pozele. Toate aceste setari utilizeaza inteligenta artificiala pentru a imbunatati continutul pozei, iar alegerea unuia dintre ele este o chestiune de gust.

Editare avansata – functie avansata de editare pentru cele patru functii de baza ale Google Photos: Lumina, Culoare, Accent, Stil.

 

In plus, Google Photos va crea noi filme automate din fotografiile tale, marcand momente memorabile. Actualizarile vor fi facute incepand de azi pe Android, iOS si web.

16 Noiembrie 2016, Bucuresti – Google Romania

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.