Axis si Canon stabilesc noi puncte de referinta in industria de supraveghere video


 

q1659AXIS Q1659 – o camera de supraveghere cu tehnologie DSLR

Axis stabileste noi puncte de referinta in materie de calitate a imaginii prin lansarea AXIS Q1659. Camera de supraveghere foloseste un senzor de imagine de ultima generatie si lentile Canon EF/EF-S, este usor de utilizat si ofera imagini clare si detaliate. Modelul este ideal pentru supravegherea video a oraselor, aeroporturilor, stadioanelor sau a altor zone extinse.

 

Axis Communications, lider global in echipamente video de retea, anunta lansarea AXIS Q1659. Noua camera este primul model ce combina tehnologiile dezvoltate de Axis si Canon. AXIS Q1659 stabileste noi standarde in materie de calitate, generand imagini cu un gamut de culoare extins si cu un contrast ridicat, chiar si in zone in care iluminarea nu este realizata optim. 

“Aceasta camera integreaza cele mai bune caracteristici ale ambelor companii. Calitatea imaginii este garantata de Canon, producator recunoscut la nivel mondial datorita tehnologiilor fotografice, iar calitatea componentelor si caracteristicilor de securitate este asigurata de Axis, liderul mondial al acestei industrii. In plus, AXIS Q1659 poate fi integrata rapid cu orice sisteme de securitate, datorita suportului VMS extins”, a declarat Olof Leidecker, Global Product Manager Axis.

 

AXIS Q1659 ofera o rezolutie de 20MP, cu o rata a cadrelor de 8fps. Camera foloseste tehnologia DSLR, astfel incat integratorii pot opta pentru sapte tipuri de lentile EF/EF-S, in functie de necesitati. De asemenea, camera este echipata cu montura EF.

 

Seria este compatibila cu majoritatea software-urilor de videomanagement, prin intermediul programului Axis Application Development Partner, si cu Axis Camera Station. Aplicatiile terte de videoanaliza pot fi instalate cu ajutorul Axis Camera Application Platform si ONVIF.

 

Modelul este compatibil Zipstream, tehnologie ce reduce necesarul de latime de banda si stocare, fara a compromite nivelul de detaliu. Camera integreaza si un conector SFP pentru conectivitatea prin fibra optica. Lansarea urmeaza sa aiba loc in primul trimestru al anului viitor.

21 Septembrie 2016 – Lund

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.