In premiera, Orange si Alcatel ofera biletul de avion pentru o vacanta in Europa


KV          Orange impreuna cu Alcatel lanseaza, in exclusivitate, o oferta inedita pentru smartphone-ul Alcatel POP 4. Acesta asigura biletul de avion pentru vacanta primilor 9000 de clienti care achizitioneaza acest telefon in perioada 4 iulie – 15 august 2016, mecanismul fiind o premiera pentru Romania. Cei care aleg sa achizitioneze Alcatel POP 4 primesc garantat si gratuit bilete de avion dus-intors pentru una dintre cele 9 destinatii de vacanta din Europa urmand pasii simpli de pe site-ul dedicat. Destinatiile sunt: Amsterdam, Barcelona, Berlin, Bruxelles, Lisabona, Londra, Paris, Roma si Stockholm, iar calatoria poate fi aleasa pana la data de 30 iunie 2017.

Oferta este disponibila pentru toti clientii Orange care achizitioneaza un telefon Alcatel POP 4, atat pentru abonati, precum si pentru utilizatorii PrePay. In plus, inclusiv persoanele juridice care opteaza pentru acest terminal se pot bucura de oferta Alcatel. Dispozitivul poate fi achizitionat atat cu puncte de loializare, cat si la pret intreg, fara obligatii contractuale. Alcatel POP 4 este disponibil in toate canalele de vanzare, atat in Orange Shop, cat si pe www.orange.ro. Pentru a intra in posesia biletului de avion, clientii vor urma pasii, accesand http://POP4promo.alcatel-mobile.com.

POP 4_Slate_Front BTP with UI

Alcatel POP 4 este un smartphone cu un ecran de 5 cu rezolutie 720×1280 pixeli. Smartphone-ul dispune de un procesor 1.1GHz quad-core Qualcomm Snapdragon si capacitate de 8GB care poate fi extinsa prin intermediul unui card microSD. Alcatel POP 4 ofera 8 megapixeli pentru camera principala si 5 megapixeli pentru camera secundara, pentru selfie-uri reusite in vacanta.

Mai multe detalii despre oferta gasiti aici.

Bucuresti, 29 iulie 2016 – Orange

One response to “In premiera, Orange si Alcatel ofera biletul de avion pentru o vacanta in Europa

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.