Summer Well 2016 – un festival eco, muzica buna si noi experiente digitale intr-o atmosfera de vacanta


DSC09770           Festivalul sustinut de Orange deja de sase ani este mai mult decat o serie de concerte, este ,,un festival ca o vacanta”.  Toate informatiile utile despre festival pot fi gasite in aplicatia Summer Well, un ghid complet, esential pentru participanti, ce se poate descarca gratuit din App Store, Google Play sau Windows Store. Aplicatia se va actualiza cu elemente noi inainte de festival si va contine informatii legate de bratarile de acces, plata la festival, transport, harta festivalului, precum si lista detaliata a tuturor activitatilor.

Zona Orange de la Summer Well a fost creata pornind de la conceptul „connected experiences”. Vizitatorii vor putea afla aici mai multe despre casele si masinile inteligente si despre o viata mai simpla si mai bine conectata, in general.

DSC09751

Cei prezenti la festival sunt invitati sa descopere si Orange TV Go – Relax Area. Aici se pot distra cu Orange TV Go, prin care au acces gratuit, pe telefon sau tableta, la o colectie de filme pregatita exclusiv pentru Summer Well. In plus, se vor putea bucura si de o experienta de cinema inedita, cu proiectii speciale.

 

La Orange Junior Digital Playground, cei mici isi vor putea petrece timpul cu activitati speciale. Vor avea la dispozitie jocuri si aplicatii pe masura lor si isi vor putea face poze cu Millidge si Doig pe o miniscena amplasata la locul de joaca.

 

Festivalul Summer Well este un festival al erei digitale, cu o importanta componenta eco, urmand traditia anilor trecuti. Astfel, pentru promovare, se folosesc cu precadere suporturi si tehnologii digitale si canalele de social media, in detrimentul posterelor si al flyerelor.

 

Zece trupe vor concerta pe scena Summer Well 2016: The Chemical Brothers, Hurts, Years & Years, The Neighbourhood, Crystal Fighters, Milky Chance, BØRNS, Blossoms, Sundara Karma si HÆLOS.

 

Portile festivalului se vor deschide la ora 15:00 in ambele zile. Pentru a ajunge direct la festival, va exista o linie speciala RATB care va face legatura intre Piata Victoriei si Domeniul Stirbey si va fi disponibila incepand cu ora 14:30 in ambele zile de festival, pe 13 si 14 august. Linia este directa si plecarile vor fi la aproximativ la fiecare 30 de minute. La finalul fiecarei zile de festival, dupa ultimul concert, autobuzele se vor gasi la iesirea de pe domeniu si vor pleca catre Bucuresti la acelasi interval, pana la ora 4:00 dimineata.

 

Bilete mai pot fi achizitionate la pretul de 355 lei + taxe din aplicatia mobila Summer Well din orice shop Orange, pe www.easytickets.ro sau  www.eventim.ro.

Bucuresti, 5 august 2016 –Orange Romania

One response to “Summer Well 2016 – un festival eco, muzica buna si noi experiente digitale intr-o atmosfera de vacanta

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.