Epson prezinta la MWC Moverio BT-300 – cei mai usori ochelari inteligenti OLED din lume


Noul model are un procesor Intel Atom cu patru nuclee, ruleaza sistemul de operare Android 5.1 si are o durata de functionare de pana la sase ore

 

  • Camera HD de 5 MP si senzorii de care dispune Moverio BT-300 ii permit randarea unui volum mare de continut 3D

 

Epson prezinta la Mobile World Congress (MWC) cea de-a treia generatie a ochelarilor inteligenti Moverio pentru realitate augmentata. Noul model, Moverio BT-300, incorporeaza propria tehnologie Epson de ultima generatie pentru ecrane digitale OLED pe baza de silicon. Astfel, Moverio BT-300 urmasul lui BT-200 va fi cel mai nou model de ochelari inteligenti de pe piata. Sunt cu 72% mai usori decat primul model Moverio, lansat in 2011, si stabilesc astfel un nou standard de greutate pentru ochelarii inteligenti de realitate augmentata.

Epson se axeaza si pe dezvoltarea de aplicatii destinate atat segmentului consumer, cat si zonei de business care sa diferentieze gama Moverio de celelalte modele de ochelari inteligenti de pe piata. Noul model incorporeaza un procesor Intel Atom cu patru nuclee, ruleaza sistemul de operare Android 5.1 si are o durata de functionare de pana la sase ore. Toate aceste lucruri ii permit sa randeze un volum semnificativ de continut 3D. Acesta este randat in functie de ce vizualizeaza utilizatorul si de informatiile primite de la camera HD de 5 MP si de la senzorii de care dispune.

 

„Modelul Moverio este diferit fata de alte tipuri de ochelari inteligenti de pe piata care ofera tot felul de functii, fara sa tina cont de modul de utilizare. Fiecare decizie in ceea ce priveste designul noului model are in spate scenarii care tin cont de felul in care va fi utilizat dispozitivul. Mai mult, tehnologia noastra Si-OLED deschide o noua perspectiva referitoare la dezvoltarea ochelarilor inteligenti. Cu ajutorul tehnologiei OLED putem profita de pe urma diminuarii consumului de energie, de greutate, a imbunatatirii timpului de raspuns, al rezolutiei HD, al luminozitatii crescute si al contrastului ridicat. In plus, prin faptul ca am ales siliconul in locul sticlei, am reusit sa avem un display cu o densitate mai mare a pixelilor”, spune Atsunari Tsuda, general manager responsabil de proiectul Moverio.

Noul produs este ultimul dintr-o lunga serie de inovatii si continua angajamentul Epson pentru crearea de dispozitive capabile sa imbunatateasca performantele utilizatorilor, deschizand o serie de oportunitati pentru industrii si afaceri.

Bucuresti, 25 februarie 2016 – Epson Romania

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.