Epson prezinta in premiera in Romania ochelarii inteligenti Moverio BT-200 la How To Web


DSC03783

 

Epson, companie recunoscuta pe plan mondial pentru inovatie in domeniul tehnologic, participa la cea de-a sasea editie a How to Web Conference, cel mai important eveniment dedicat inovatiei si antreprenoriatului din Europa de Sud-Est. Cu aceasta ocazie, va prezenta in premiera pe piata din Romania ochelarii inteligenti pentru realitate augmentata, Moverio BT-200. In standul Epson sunt expuse, de asemenea, proiectorul interactiv EB-1430Wi si multifunctionalul Epson L850, echipament proiectat pentru imprimarea de fotografii la costuri foarte mici.

Simona Decuseara Sales & Marketing Manager Epson Romania si Bulgaria

„Am decis sa aducem la How to Web trei dintre produsele pe care le-am considerat reprezentative pentru ceea ce caracterizeaza brandul Epson in materie de inovatie, chiar daca ochelarii inteligenti Moverio nu se comercializeaza in acest moment pe piata din Romania. Am vrut ca cei prezenti sa afle mai multe despre preocuparea noastra continua pentru a crea produse care ne fac viata mai buna, transformand in experiente high-tech preocupari sau activitati de fiecare zi. Epson detine peste 50.000 de patente la nivel mondial, ceea ce inseamna ca inovatia este in ADN-ul acestui brand”, spune Simona Decuseara, Sales & Marketing Manager Epson Romania si Bulgaria.

Un nou mod de a privi lumea

Participantii vor avea posibilitatea sa testeze pentru prima oara ochelarii inteligenti Moverio BT-200, avand astfel acces la o noua experienta interactiva de vizualizare si de redare a realitatii inconjuratoare sau a variate tipuri de continut. Ochelarii inteligenti Moverio BT-200 se pot conecta prin Bluetooth cu smartphone-urile si tabletele care ruleaza sistemul de operare Android 4.0 (sau o versiune mai noua a acestuia). Cu un design subtire si usor, gadget-ul ofera experienta vizualizarii clare a clipurilor video si audio, a jocurilor si a continutului online, oriunde si oricand. Ochelarii inteligenti au lentile transparente si senzori care urmaresc miscarile capului utilizatorului si au si o camera foto care poate capta imagini si clipuri video.

DSC03792

Tehnologie imbunatatita timp de peste 25 de ani

De 25 de ani, tehnologia 3LCD creata de Epson este folosita in nenumarate modele de videoproiectoare. Aceasta ofera luminozitate de acelasi nivel pe alb si pe culoare, ceea ce inseamna ca proiectoarele Epson ofera cu pana la de trei ori mai multa luminozitate decat proiectoarele DLP cu un singur cip in conditii similare de intensitate a luminii[1].

In cadrul editiei de anul acesta a How to Web, Epson prezinta si proiectorul interactiv pentru distante ultrascurte, EB-1430Wi, dedicat unei mai bune colaborari in salile de conferinta. Proiectorul da posibilitatea utilizatorilor sa faca adnotari cu degetele direct pe ecran si sa foloseasca, in acelasi timp, cele doua creioane interactive. Cu un nivel ridicat de luminozitate, de 3.300 lumeni, rezolutie WXGA si tehnologie Epson 3LCD, EB-1430Wi asigura imagini de inalta calitate, culori vii si luminoase, chiar si in lumina diurna. Adaptorul wireless optional permite afisarea de continut de pe o serie de dispozitive inteligente prin intermediul aplicatiei iProjection[2]. Imaginile pot fi adnotate de la distanta, prin intermediul functiei pentru locatii multiple, care permite conectarea simultana prin retea a unui numar maxim de patru sisteme de proiectie.

 

Calitate la costuri reduse

La How to Web Epson prezinta si multifunctionalul L850, proiectat pentru imprimarea de fotografii la costuri foarte mici. Epson L850 poate fi operat independent, fara sa fie conectat la un computer, fiind astfel potrivit pentru a fi folosit de fotografii de evenimente sau de pasionatii care isi tiparesc fotografiile acasa. Epson L850 scaneaza direct pe carduri de memorie si poate printa direct de pe acestea si de pe camere cu PictBridge. Este echipat cu un ecran LCD de 6,9 cm cu butoane tactile, prin intermediul caruia sunt controlate toate functiile de scanare, copiere si imprimare.

Fiind creat pentru situatii in care este necesara productia de volume mari de fotografii şi documente cu cele mai mici costuri posibile, L850 utilizeaza recipiente de cerneala de mare capacitate, de 70 ml, şi imprima cu sase culori. Acest lucru le permite fotografilor sa tipareasca pana la 1.800 de fotografii la dimensiunile de 15×10 cm[1]   cu un set de cerneala. Tehnologia de completare rapida cu cerneala simplifica reumplerea recipientelor. Multifunctionalul L850 poate, de asemenea, sa imprime pe CD-uri/DVD-uri printabile.

[1] Volumele de imprimare mentionate sunt extrapolate pe baza metodologiei originale Epson din simularea imprimarii modelelor de testare, prevazute de standardul ISO/IEC 29103. Volumele de imprimare mentionate NU se bazeaza pe standardul ISO/IEC 29102. Volumele de imprimare menționate se bazează pe recipientele de cerneală de schimb şi pot varia în funcție de imaginile pe care le imprimati, de tipul de hartie pe care il utilizati, de frecventa imprimarilor si de conditiile de mediu, cum ar fi temperatura.

 

[1] Comparatie cu proiectoarele DLP cu un singur cip, de business sau educationale, pe baza datelor NPD, din iulie 2011 pana in iunie 2012. Intensitatea luminii pe culoare (Colour Light Output) este masurata in conformitate cu standardul IDMS 15.4. intensitatea culorii poate varia in functie de conditiile de utilizare. Pentru mai multe informatii, vizitati http://www.epson.eu/CLO

[2] Aplicatia iProjection este disponibila pentru dispozitive Android si iOS

 

Bucuresti, 27 noiembrie 2015 – Epson Romania

One response to “Epson prezinta in premiera in Romania ochelarii inteligenti Moverio BT-200 la How To Web

  1. Pingback: Epson prezinta la MWC Moverio BT-300 – cei mai usori ochelari inteligenti OLED din lume | Z0ltan77

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.