Samsung lanseaza noile smartphone-uri Galaxy S7 si S7 edge


Galaxy S7 Black Onyx Front

Samsung Electronics Co., Ltd. lanseaza cele mai noi smartphone-uri ale seriei Galaxy, Samsung Galaxy S7 si Galaxy S7 edge. Dezvoltate pentru a completa stilul de viata al utilizatorilor, Galaxy S7 si S7 edge stabilesc noi standarde in industrie, având un design elegant, o camera foto avansata, functionalitate software imbunatatita si posibilitati de conectare cu multiple produse, servicii si experiente.

 

„Credem intr-o lume mai confortabila si mai distractiva. Ne propunem sa facem posibila aceasta viziune prin dezvoltarea smartphone-urilor Galaxy S7 si S7 edge care integreaza experientele mobile superioare intr-un design elegant,” a declarat DJ Koh, presedinte Mobile Communication Business, Samsung Electronics. „Le oferim utilizatorilor tehnologie care ii ajuta sa experimenteze mai mult si vom continua sa depasim barierele.”

Galaxy S7 Gold Platinum Front

Camera foto avansata: imagini la cea mai buna calitate, in orice moment al zilei

Galaxy S7 si S7 edge dispun de o camera foto performanta cu tehnologia Dual Pixel, fiind prima camera de acest fel disponibila pe un smartphone. Aceasta ofera imagini mai clare si mai definite, chiar si in conditii de luminozitate scazuta. Datorita tehnologiei revolutionare Dual Pixel, a lentilelor mai luminoase cu apertura mai larga si pixelilor mai mari, camera dispune de o viteza de declansare mai rapida si de o functie autofocus mai precisa, chiar si in scenarii cu lumina redusa. Noul mod Motion Panorama permite realizarea fotografiilor de tip panorama cu elemente mobile, oferind o experienta vizuala captivanta.

 

 

Design si functii

Modelele Galaxy S7, de 5,1 inci, si Galaxy S7 edge, de 5,5 inci, sunt construite din sticla 3D si metal, având un design elegant si ergonomic, fiind usor de tinut in mâna. In plus, functia Always-On Display le permite utilizatorilor sa nu rateze nicio notificare importanta si niciun apel.

 

Fara a face compromisuri in privinta design-ului, Samsung Galaxy S7 si S7 edge sunt certificate IP68, fiind rezistente la apa si praf. Interfata Edge, disponibila pe Galaxy S7 edge, ofera un plus de confort si o mai mare eficienta, datorita posibilitatii de a crea shortcut-uri pentru aplicatiile si functiile preferate de fiecare utilizator precum email, modul selfie, modul panorama sau alte aplicatii.

 

 

Performanta imbunatatita

Galaxy S7 si S7 edge dispun de o noua tehnologie care permite o viteza mai mare de incarcare a bateriei, atât prin cablu, cât si wireless. Mai mult, slotul hibrid pentru cardul SIM le permite utilizatorilor sa adauge un card microSD cu capacitate de stocare de pâna la 200GB. Iar pentru unele piete, slotul poate fi folosit ca spatiu dual SIM.

 

De asemenea, Samsung introduce si imbunatatiri majore la nivel de hardware si software pentru a optimiza performanta noilor smartphone-uri. Procesorul puternic si capacitatea mai mare a bateriei asigura un timp mai mare de utilizare, iar sistemul de racire interna asigura pastrarea unei temperaturi optime de functionare a dispozitivului. Game Launcher, o noua functie creata pentru pasionatii de jocuri mobile, le permite utilizatorilor sa gestioneze consumul bateriei si sa reduca numarul de notificari afisate. In plus, acestia isi pot inregistra experienta de gaming sau isi pot partaja ecranul pentru a se juca cu alti utilizatori. Tehnologia Vulkan API de pe noile Galaxy S7 si S7 edge le ofera utilizatorilor posibilitatea de a juca jocuri cu cerinte grafice ridicate pastrând un consum redus al bateriei.

Specificatiile Galaxy S7 le gasiti aici, iar cele de la GalaxyS7 edge aici.

Bucuresti, 21 februarie 2016 – Samsung Electronics Romania

One response to “Samsung lanseaza noile smartphone-uri Galaxy S7 si S7 edge

  1. Pingback: Samsung a lansat in Romania noile Galaxy S7 si S7 edge | Z0ltan77

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.