HTC dezvaluie la Mobile World Congress sistemul complet Vive, disponibil pentru precomanda incepand cu 29 februarie 2016


DSC05489

HTC, in parteneriat cu Valve, a anuntat astazi versiunea finala a editiei comerciale a sistemului sau Vive de realitate virtuala. Continuand sa imbunatateasca lista de functii Vive, acest sistem complet Vive, dezvoltat de Steam®VR, introduce inca o inovatie tehnologica – Vive Phone Services – stabilind un nou standard in realitatea virtuala.

 

Vive Phone Services iti permite sa ramani conectat la lumea reala fara a iesi din lumea virtuala, demonstrandu-si abilitatea de a imbina ambele realitati fara a pierde contactul cu vreuna dintre ele. Sistemul creeaza o realitate hibrid ce deschide o intreaga lume de oportunitati atat pentru consumatori cat si pentru companii, oferindu-ti posibilitatea de a raspunde apelurilor primite si ratate, de a primi mesaje text si de a trimite raspunsuri rapide, precum si de a verifica evenimentele programate din calendar, direct prin intermediul castii.

DSC05502

Varianta Vive pentru constumatori imbunatateste functiile introduse prin Vive Pre, cum ar fi actualizarea controllerelor wireless si o camera video frontala, dezvoltarea unei curele pentru cap imbunatatite, ce ofera o mai mare stabilitate, si un mai bun echilibru datorita design-ului optimizat al cadrului. In plus, casca are un sistem vizual imbunatatit, cu un display mai clar, pentru o senzatie mai captivanta.

 

Cu peste 40 de experiente disponibile la lansare, editia pentru consumatori va veni si cu doua experiente VR complet dezvoltate, pentru a te introduce in lumea VR:

  • Job Simulator: The 2050 Archives, realizat de Owlchemy Labs: Intr-o lume jucausa, in care robotii au inlocuit toate locurile de munca ale oamenilor, poti intra in ‘Job Simulator’ sa inveti ce insemna sa ai un loc de munca.
  • Fantastic Contraption, realizat de Northway Games: Imagineaza-ti ca mergi pe o insula inverzita care pluteste in aer, construiesti manual o masinarie de marimea unui cal si apoi o lansezi.

 

Insa nu este vorba doar de jocuri. Pe langa aceste titluri de lansare, HTC lucreaza cu dezvoltatorii pentru a favoriza crearea de continut care sa cuprinda sectoare multiple, cum ar fi cele de divertisment, retail, educatie, design, sanatate si autovehicule.

 

„Inca de la inceput, Vive a fost in prim-planul realitatii virtuale, HTC fiind deschizator de drumuri pentru mai multe tehnologii inovatoare”, declara Cher Wang, presedinte si director executiv HTC. „De cand am anuntat Vive anul trecut pe vremea aceasta, am lucrat permanent cu Valve pentru a oferi cea mai buna experienta VR de pe piata, ce a castigat numeroase premii si a fost foarte apreciata de mass-media, consumatori si industrie. Cu editia Vive pentru consumatori putem acum sa ne indeplinim cea mai cuprinzatoare viziune, aceea de a aduce Vive in casele utilizatorilor din intreaga lume, pentru ca acestia sa poata experimenta realitatea virtuala captivanta, intr-un mod care aprinde imaginatia si schimba cu adevarat lumea.”

 

Preturi, actualizari si disponibilitate

 

Editia Vive pentru consumatori va fi disponibila pentru precomanda incepand cu 29 februarie, procesarea precomenzilor si disponibilitate comerciala deplina incepand cu 1 aprilie. Vive este prima solutie VR completa, ce include controllere VR wireless, miscare la dimensiunile reale ale camerei si casca cu camera incorporata, precum si cele 2 titluri VR. Integrarea SteamVR in acest pachet asigura actualizarea tuturor echipamentelor Vive cu cele mai noi functii.

Mobile World Congress, Barcelona, 21 februarie 2016 – HTC

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.