Calatoriti fara bagaj, cu cea mai subtire camera foto cu superzoom 40x de la Canon: PowerShot SX720 HS


Canon PowerShot SX720 HS (3)             Canon prezinta astazi modelul PowerShot SX720 HS, cea mai puternica si subtire camera foto cu superzoom de pana acum. Alaturandu-se seriei PowerShot SX pentru calatorii, noul model imbina un senzor CMOS de 20,3 MP, cu sistemul HS de la Canon alimentat de procesorul DIGIC 6 ce livreaza cadre si filme Full HD uluitoare, chiar si atunci cand lumina este precara – la rasarit sau apus de soare.

Zoom mare, calitate mare

                                                                                                                                                

Construita in jurul unui zoom optic 40x grandangular (24-960mm), cu ZoomPlus de 80x, camera foto usoara de buzunar are un corp de doar 35,6mm grosime, fiind partenerul de drum perfect pentru a surprinde orice actiune, atat in plan apropiat cat si departat. Atunci cand calatoriti cu prietenii, puteti face o fotografie de grup in fata unui peisaj minunat cu ajutorul functiei Advanced Zoom Framing Assist, care face zoom inteligent pentru a va compune poza in functie de numarul de persoane din cadru. Apoi, cand va decideti sa va mutati in alt loc, functia Intelligent Image Stabilizer a modelului PowerShot SX720 HS se va adapta continuu, pentru a va asigura imagini de cea mai buna calitate, chiar daca terenul de sub picioare este accidentat.

Canon PowerShot SX720 HS (2)Canon PowerShot SX720 HS (1)

Inregistrati-va viata in filme Full HD

Cu o singura atingere de buton va puteti aminti momentele care v-au taiat respiratia, in cadrul unor filme Full HD realiste, de pana la 60p, in format MP4. Functia Dynamic IS de la Canon, imbinata cu Auto Level, va ofera imagini stabile chiar si in miscare rapida sau cand filmati din unghiuri dificile, corectand pe cinci axe tremurul camerei. Daca va doriti doar un moment din actiune, folositi functia Short Clip Movie – puteti alege sa filmati clipuri de patru, cinci sau sase secunde, cu o varietate de optiuni de redare, inclusiv cu incetinitorul sau la viteza dubla. Pentru un nivel si mai mare de control manual, puteti utiliza functia MF Peaking, pentru a obtine o focalizare perfecta in fotografii si filme.

Creativitate ajustabila pentru orice situatie

A fi creativ din mers este usor, datorita modului Creative Shot – cand este activat, PowerShot SX720 HS va crea automat cinci versiuni ale imaginii dvs., avand aplicate diferite filtre si efecte. Camera foto poate si sa editeze povestile voastre speciale intr-un album video memorabil, prin modul Story Highlights – care va permite sa revedeti si sa partajati cu usurinta amintirile de calatorie, fara a mai fi nevoie sa le editati.

Reinventarea cartilor postale: surprindeti si partjati instantaneu amintirile

Prin Dynamic NFC si Wi-Fi puteti partaja cu usurinta minunile lumii cu cei care conteaza cel mai mult. E suficient sa atingeti camera foto pentru a o asocia cu un smartphone compatibil sau cu Connect Station CS100, sau apasati butonul Wi-Fi pentru a accesa functionalitatea Wi-Fi, pentru a partaja si a face back-up de imagini pe alte dispozitive conectate. Functia Image Sync va permite sa va arhivati fotografiile de calatorie, incarcand imaginile pe o varietate de servicii de cloud, inclusiv Canon irista – platforma de cloud care va permite sa salvati automat imagini si sa eliberati spatiu de stocare pe camera foto, precum si sa creati galerii pe care sa le partajati cu prietenii si familia. In timpul fotografierii si filmarii puteti de asemenea sa controlati camera de la distanta, wireless, prin intermediul unui smartphone, astfel incat sa puteti surprinde un grup de suricate sau eleganta unor flamingi fara a-i deranja.

 

Functiile-cheie ale modelului PowerShot SX720 HS:

  • Calatoriti fara bagaje si surprindeti fiecare moment
  • Acopera toate necesitatile pentru filmari excelente
  • Conectare, partajare si back-up facile
  • Perfect pentru cele mai bune momente din viata – fie ca e zi sau noapte
  • Atat de simplu sau de avansat pe cat aveti nevoie

Bucuresti, Romania, 18 februarie 2016 – Canon Romania

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.