Axis anunta lansarea platformei software gratuite AXIS Site Designer


Site designer          Axis ofera integratorilor si companiilor ce realizeaza implementari de sisteme de supraveghere video o noua aplicatie web intuitiva de proiectare. AXIS Site Designer functioneaza atat online, cat si offline, si ofera recomandari de camere si dispozitive de stocare celor ce doresc sa proiecteze solutii de securitate. Platforma foloseste formate ce acopera o gama larga de scenarii si pune la dispozitie asistenta interactiva in alegerea solutiilor de supraveghere, camere video, dispozitive de stocare si accesorii, pentru o supraveghere video optima.

Axis Communications, lider mondial in dezvoltarea de camere video de supraveghere, anunta lansarea AXIS Site Designer. Platforma software ofera utilizatorilor posibilitatea de a proiecta intr-un mod eficient solutii de supraveghere video dedicate. AXIS Site Designer se adreseaza instalarilor mici si medii, cu rolul de a reduce timpul necesar proiectarii si setarii unor solutii end-to-end de pana la 100 de camere. Aplicatia foloseste o serie de formate ce acopera cele mai comune scenarii de instalare. Filtrarea se face in mod automat, in functie de cerintele operationale ale proiectului, precum rezolutie, raza de acoperire si conditii de iluminare.

dd-scene-checkoutLine

Aplicatia permite si alegerea rapida a sistemelor de montare si a altor accesorii pentru orice camera Axis, astfel utilizatorii au acces la toata gama de produse a companiei Axis. Calculul necesarului de stocare este, de asemenea, o operatiune ce se realizeaza in mod automat, in functie de criteriile introduse.

Platforma functioneaza atat online, cat si offline si este de real ajutor pentru toti utilizatorii care doresc sa proiecteze rapid si simplu un sistem de supraveghere, folosind doar o tableta sau un laptop. AXIS Site Designer suporta lucrul cu mai multe sesiuni de proiectare, fiind necesara doar o conexiune la Internet pentru sincronizarea cu portalul MyAxis.

 

“Timpul si eficienta operationala sunt doua caracteristici ce stau la baza business-ului partenerilor nostri. Am dezvoltat AXIS Site Designer pentru a veni in intampinarea acestor nevoi. Platforma software permite proiectarea si implementarea unei solutii de securitate optimizate, fara a fi necesare cunostinte tehnice avansate in ceea ce priveste portofoliul Axis. Interfata intuitiva elimina presupunerile si permite o proiectare mult mai rapida si mai corecta, asigurand un maxim de satisfactie”, a declarat Peter Friberg, Director of System and Services, Axis Communications.

AXIS Site Designer poate fi accesat gratuit direct la sitedesigner.axis.com, prin intermediul unei tablete, laptop sau PC.

Bucuresti, 16 februarie 2016 – Axis Communications

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.