Allview E3 SIGN – smartphone cu senzor de amprenta Synaptics


Allview E3 SignAllview, brandul de smartphone-uri si tablete prezent pe piata din Europa de peste 10 ani, lanseaza E3 Sign. Smartphone-ul are integrat un senzor de amprenta Synaptic, ce faciliteaza deblocarea prin amprenta personala si ofera o securizare sporita a datelor.

 Toti ne dorim ca lucrurile personale sa ramana private, in special datele importante pe care le salvam in telefon. E3 Sign ofera un grad sporit de securizare al acestor informatii prin optiunea de deblocare ce utilizeaza senzorul de amprenta american Synaptics. Interfata de utilizare si functiile noi sporesc aria de aplicabilitate a device-ului., declara Lucian Peticila, Managerul General Allview.

Datorita aplicatiei preinstalate si a senzorului infrarosu, E3 Sign inlocuieste cu usurinta telecomenzile aparatelor utilizate cel mai des. E3 Sign dispune de functia de control prin gesturi, iar modul “protejare atingere” previne deblocarea neintentionata a telefonului.

Accesul rapid la anumite functii este oferit de “fereastra multitask plutitoare”, prin care se pot activa diferite moduri de utilizare a device-ului si accesa aplicatii utilizate frecvent precum calculator, redare muzica si clipuri video.

Smartphone-ul Dual SIM este echipat cu un display IPS OGS de 5,5” cu rezolutie 1280x720px, ce este protejat de o sticla rezistenta la socuri si zgarieturi. Performanta device-ului este sustinuta de procesorul Quad Core, sistemul de operare Android™ 4.4, KitKat®, de cei 2GB memorie RAM si de procesorul grafic MALI400, ce permit rularea fluida a aplicatiilor si a jocurilor.

Pentru imortalizarea momentelor deosebite, telefonul pune la dispozitia utilizatorilor doua camere foto si un meniu prietenos, usor de utilizat. Acestea ofera functii precum Gesture Shot, Face Beauty, HDR, Eraser si filmare in format Full HD. Galeria permite afisarea imaginilor in 3 modalitati diferite si ofera o sectiune pentru realizarea colajelor foto.

Datorita amplificatorului audio NXP integrat, E3 Sign este o optiune ideala pentru divertisment, sunetul redat fiind mai profund, mai puternic si de o calitate superioara.

Modul vizitator, permite protejarea informatiilor atunci cand imprumuti telefonul, blocand accesul.

Smartphone-ul E3 Sign este disponibil pe baza de precomanda incepand de astazi la pretul de 999 lei. Pentru protejarea device-ului, in pachetul de comercializare clientii vor primi gratuit o husa tip carte.

Pentru mai multe detalii, va invitam sa consultati pagina de prezentare a produsului de pe website-ul www.allview.ro/sign

10 martie 2015, Brasov –  Allview Mobile Romania

One response to “Allview E3 SIGN – smartphone cu senzor de amprenta Synaptics

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.