Logitech G lanseaza o noua tastatura mecanica RGB


(RGB)-G810 Raylan Beauty RGB US           Logitech a lansat astazi tastatura mecanica RGB full-size Logitech® G810 Orion Spectrum, care integreaza tehnologia de varf si stilul de constructie intr-un design unic pentru a oferi performante ridicate experientei de joc. Noul model Logitech G810 Orion Spectrum RGB vine la pachet cu switch-urile mecanice Romer-G care ofera o viteza cu 25% mai mare decat a oricarei alte tastaturi mecanice standard, impreuna cu comenzi media dedicate si iluminare RGB personalizata.

Design inovator pentru adevarata performanta

Fiecare aspect al tastaturii, de la cele mai mici detalii, precum textura mata si cablul rezistent, impletit, si pana la detaliile cele mai complexe precum iluminarea RGB sau switch-urile mecanice foarte rapide Romer-G fac din acest model o adevarata tastatura cu o constructie precisa.

(RGB)-G810 Raylan_TopDown Blue Keys_US

Switch-uri si comenzi ultra rapide Romer-G

Tastatura Logitech G810 Orion Spectrum vine echipata cu deja binecunoscutele switch-uri mecanice ultra rapide Romer-G care ofera un timp de raspuns aproape instant inregistrand o viteza cu pana la 25% mai rapida decat orice alte taste mecanice de pe piata la ora actuala. Cu un punct de actionare de numai 1,5mm, tastele mecanice Romer-G primesc mult mai repede comenzile si reusesc sa ajute orice utilizator oferindu-i un avantaj clar in jocurile competitive unde fiecare milisecunda conteaza. G810 Orion Spectrum rezista la 70 de milioane de apasari, ceea ce reprezinta o valoare cu 40% mai ridicata fata de orice alta tastatura standard de pe piata perifericelor.

Iluminare RGB personalizabila

Prin intermediul Logitech Gaming Software (LGS) selectati si personalizati fiecare tasta in parte alegand dintr-un spectru de 16,8 milioane de culori. Sincronizarea G810 Orion Spectrum cu alte produse Logitech G este de asemenea facila. Utilizatorii pot personaliza taste prin intermediul culorilor intocmai pentru a tine evidenta diferitelor comenzi sau configurari. Iluminarea centrala permite de asemenea accesarea si identificarea tastelor mult mai usoara in conditii de intuneric. LGS vine prestabilit cu variante diferite de iluminare pentru peste 300 de jocuri, astfel incat personalizarea este extrem de facila.

(RGB)-G810 Raylan_SideProfile_US

Comenzi media usor de accesat

Modelul Logitech G810 Orion Spectrum vine echipat cu taste media dedicate care detin functia de a reda, a pune pauza sau a intrerupe sonorul atat pentru clipurile video cat si pentru muzica. Aceste comenzi permit folosirea lor pe durata oricarui joc fara a mai intrerupe sesiunile si misiunile aflate in derulare. Utilizatorii pot folosi de asemenea butonul roller din partea dreapta sus a tastaturii pentru a controla volumul sau pentru a schimba melodiile.

Personalizare completa

Obtineti controlul complet al tastaturii G810 Orion Spectrum prin intermediul LGS. Personalizati comenzile jocurilor preferate prin intermediul tastelor personalizabile sau creati comenzi macro pe tastele F1-F12. Controlul iluminarii RGB este de asemena posibil pentru a determina in functie de diverse situatii ce taste sunt dezactivate in timpul jocului.

Pret si disponibilitate

Tastatura G810 Orion Spectrum RGB Mechanical Gaming va putea fi disponibila in Europa de la mijlocul lunii februarie 2016 la un pret recomandat de 189 EUR.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.