SkyTeam lanseaza o calatorie in jurul lumii cu reducere


Impression

Calatorii promotionale usor de rezervat catre mai mult de 1.000 de destinatii

 

SkyTeam, alianta aeriana globala, ofera clientilor mai mult din aceasta lume pentru mai putin, cu o reducere de 10% din tarifele pentru calatoriile in jurul lumii in anul 2016.

Tariful promotional pentru calatorie este disponibil pentru biletele la clasa economic, pentru calatorii de pana la 26.000 de mile (aproximativ 46.843 km), cumparate pana la data de 31 martie 2016. Biletele trebuie sa fie cumparate cu cel putin 7 zile in avans, iar calatoria trebuie sa inceapa inainte de 30 iunie 2016 si trebuie sa se incheie in maxim 6 luni.

 

Tariful redus pentru calatoria in jurul lumii (Round the World fare) este valabil pe toate cele 20 de linii aeriene SkyTeam, in cadrul unei largi retele ce cuprinde 1.057 de destinatii. SkyTeam este principala alianta din China, Rusia, Mexic si America de Nord si ofera alegeri incomparabile pentru zboruri in Europa si America Latina, oferind globe-trotter-ilor flexibilitate pentru a-si planifica itinerariul ideal. Pentru mai multe informatii despre tichetul SkyTeam Go Round the World, dati click aici.

 

,,Biletul pentru calatoria in jurul lumii (Round the World ticket) este cel mai eficient mod de a inconjura globul, iar clientii nostri beneficiaza de flexibilitatea specifica a acestuia. Aceste tarife ofera o parghie retelei globale SkyTeam pentru a va oferi ,, o experienta omogena’’ oriunde doriti sa mergeti. Promotia noastra va face calatoria in jurul lumii chiar mai accesibila pentru pasagerii care isi planifica impreuna cu SkyTeam calatoriile,” a declarat Mauro Oretti – Vicepresedintele Departamentului de Vanzari si Marketing. ,,Planificarea si rezervarea acestor bilete este mai usoara decat oricand. Cu 1.057 de locuri din care puteti alege, cea mai mare provocare pentru dumneavoastra va fi sa va decideti unde doriti sa zburati.”

Un exemplu de itinerar SkyTeam in jurul lumii posibil in conditiile tarifului promotional* de maxim 26.000 de mile (aproximativ 46.843 km), la un cost de 2.569,92 €, inclusiv taxe si suprataxe: Amsterdam – Mexico City – Tokyo – Ho Chi Minh – Moscova – Amsterdam

 

Tichetul SkyTeam Go Round the World [*calatoreste in jurul lumii] poate fi rezervat online la adresa www.skyteam.com, prin intermediul centrelor de rezervare ale liniilor aeriene SkyTeam sau prin intermediul agentilor de calatorie locali. Clientii care doresc sa exploreze mai in profunzime o anumita regiune o pot adauga la oricare dintre tichetele din gama SkyTeam, inclusiv: Go Africa, Go Asia, Go Europe, Go Greater China, Go Russia si Go USA and Canada. Pentru mai multe informatii despre tichetul SkyTeam Go Round the World, dati clic aici.

 

Conditii pentru tariful promotional

  • Rezervarea trebuie efectuata inainte de 31 martie 2016 utilizand zborurile oricareia dintre cele 20 de linii aeriene membre SkyTeam
  • Calatoria trebuie sa inceapa intre 6 februarie – 30 iunie 2016
  • Perioada maxima de sedere este de sase luni, iar cea minima este de zece zile
  • Sunt permise minim trei s maxim cinci escale
  • Intreaga calatorie nu trebuie sa depaseasca 26.000 de mile (aproximativ 46.843 km)

* Tarifele se aplica in functie de disponibilitate

Ianuarie 2016, Bucuresti – SkyTeam

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.