TP-LINK lanseaza routerul care transforma orice casa in locuinta inteligenta


SR20

Routerul SR20, cu functie de hub Internet of Things, permite controlul dispozitivelor cu Wi-Fi, ZigBee si Z-Wave la vitezele asigurate de standardul AC1900

TP-LINK®, producator global de echipamente de retea pentru consumatorii finali si companii, a anuntat astazi lansarea routerului cu touchscreen pentru locuinte inteligente SR20, un router all-in-one, cu functie de hub Internet of Things (IoT), compatibil cu tehnologiile ZigBee si Z-Wave.

SR20

SR20 asigura performanta la nivelul standardului AC1900 si furnizeaza control centralizat al intregii locuinte, fiind compatibil cu o gama larga de dispozitive conectate. Totodata, TP-LINK anunta o linie completa de dispozitive automatizate de securitate, iluminat si managementul energiei, compatibile cu SR20. Intre acestea se numara camerele de supraveghere de zi si noapte, becurile Wi-Fi, prizele si switch-urile inteligente cu sistem de monitorizare a energiei. Cele mai noi dispozitive TP-LINK pot fi vazute la CES, standul 31163.

 

“Conexiunea stabila este foarte importanta pentru locuintele inteligente, iar extinderea TP-LINK in aceasta zona constituie o evolutie naturala care ne permite sa furnizam produse inovatoare. Routerul pentru locuinte inteligente SR20 combina cea mai buna solutie de conectivitate din clasa sa cu cele mai populare tehnologii IoT ale momentului pentru a asigura utilizatorilor cea mai buna experienta asociata acestui nou stil de viata. Cu ajutorul liniei extinse de produse pentru locuinta inteligenta, consumatorii se pot bucura de conexiuni stabile pentru a gestiona usor dispozitivele si a ramane conectati la ce se intampla cu locuinta lor cand sunt plecati”, a declarat Lewis Wu, vicepresedinte executiv pentru TP-LINK SUA.

 

Routerul TP-LINK SR20 dispune de un ecran tactil pentru a facilita controlul dispozitivelor conectate si interactiunea cu acestea, fie ele camere de supraveghere, becuri, senzori, termostate. Utilizatorul poate programa, astfel, aprinderea becurilor in momentul in care intra in casa, sau reglarea automata a termostatului la o anumita temperatura. Compatibilitatea cu tehnologiile ZigBee, Z-Wave si Wi-Fi asigura functionarea cu o gama larga de dispozitive, inclusiv apartinand altor producatori. In plus, SR20 poate trimite notificari cu ajutorul aplicatiei pentru dispozitive mobile Kasa, pentru a instiinta utilizatorii daca becurile au fost lasate aprinse, daca detecteaza fum sau scurgeri de apa.

 

Performanta superioara

Asigurand viteze superioare de pana la 1900Mbps, routerul permite utilizatorilor sa faca streaming 4K, sa descarce fisiere mari sau sa se joace online fara lag. Totodata, SR20 dispune de tehnologia beamforming imbunatatind acoperirea si stabilitatea. Routerul este compatibil cu protocoalele wireless mai vechi precum 802.11 a/b/g/n.

 

Caracteristici:

 • Permite conectarea dispozitivelor inteligente compatibile cu ZigBee, Z-Wave si Wi-Fi
 • Dispozitivele pot fi controlate de pe smartphone sau tableta pentru a programa task-uri sau a verifica dispozitivele folosind aplicatia Kasa
 • Asigura viteze combinate de pana la 1900Mbps in cele doua benzi de frecventa de 5GHz (pana la 1300Mbps) si 2.4GHz (pana la 600Mbps)*
 • Are procesor dual-core de 1GHz capabil sa sustina un trafic intens de date
 • 4 porturi Ethernet Gigabit pentru conexiuni pe fir rapide de mare viteza
 • Ecran tactil de 4.3” pentru accesarea rapida a celor mai utilizate functii
 • Porturi USB 3.0 si USB 2.0 pentru partajarea usoara in retea de poze, muzica si clipuri video
 • Control parental pentru limitarea timpului petrecut online, dar si a tipului de continut accesat.
 • Retea guest pentru a oferi musafirilor acces separat la Wi-Fi
 • Slot SD integrat pentru stocarea de continut
 • Tehnologie beamforming pentru conexiuni wireless stabile
 • Optiuni avansate de criptare pentru protectia datelor

Suporta standardul 802.11ac si este compatibil si cu protocoalele 802.11a/b/g/n

BUCURESTI, 7 ianuarie 2016 – TP-LINK

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.