Imaginea perfecta are nevoie de sunetul perfect: Sony lanseaza noua gama Home Cinema


HT-CT790 2

Modele noi de bare de sunet si boxe de baza, plus doua receptoare AV 4K

  • Bara de sunet High-Resolution HT-NT5 si barele de sunet HT-CT790/CT390
  • Boxa de baza HT-XT2
  • Sistemul Home-Cinema 5.1 HT-RT3
  • Receptoarele AV pe 7.2 canale STR-DN1070 si STR-DH770

 

Noua gama de sisteme Home-Cinema Sony pune la dispozitie o multime de optiuni noi audio-video si include functii de top, care se regaseau pe modelele de varf din 2015, precum Google Cast™[i], Spotify Connect si redare Wireless Multi-room, la preturi accesibile.

HT-CT390HT-CT790 1

Gama Sony Home-Cinema 2016 cuprinde trei bare de sunet, un sistem complet ”hibrid” pe 5.1 canale, o boxa de baza all-in-one si doua amplificatoare multi canal. Cu noile sisteme vei avea parte oricand de o experienta audio-video desavarsita – modele din gama sunt compatibile cu standardul High-Resolution Audio, includ aplicatii de streaming online, se pot integra in sisteme de boxe wireless si sunt compatibile cu standardul 4k.

 

 

Bara de sunet premium High-Resolution HT-NT5

Bara de sunet premium HT-NT5 se va remarca in orice camera, fie ca te relaxezi la televizor sau ca organizezi o petrecere cu prietenii. Cu o carcasa din aluminiu, bara este o prezenta discreta si nu blocheaza campul vizual din fata televizorului, fiind dezvoltata dupa principiul de design de anul acesta al televizoarelor BRAVIA ”Slice of Living”. Boxa este controlata printr-un ecran tactil, iar firele sunt ascunse in stand-ul televizoarelor BRAVIA.

Mai mult decat orice, te vei delecta cu sunetul amplu, detaliat, reprodus din continutul High-Resolution Audio de astazi, datorita celor sase boxe individuale dotate cu amplificator propriu. In plus, noul subwoofer cu magneti dubli Sigma reproduce un bass puternic si profund.

 

Impreuna cu un televizor 4K, sistemul HT-NT5 este tot ce ai nevoie pentru viitor in ceea ce priveste continutul, de la video streaming, la titluri 4K Ultra HD Blu-ray Disc™.

 

Portul HDMI 2.0 te ajuta sa vizionezi in cele mai bune conditii filmele 4k, chiar daca televizorul tau are cativa ani. Protocolul HDCP 2.2 inlatura problemele de redare a continutului 4K cu ultimele reglementari de protectie copyright. Functia HDR reda noile creatii video, masterizate in High Dynamic Range, in imagini cu un contrast impresionant. In plus, datorita paletei extinse de culori permise de standardul 4K 60p 4:4:4, vei vedea imagini detaliate si colorate asa cum ai visat pana acum. Datorita conexiunii Wireless Surround, poti extinde usor sistemul cu o pereche de boxe wireless in camere diferite ale casei tale. Si poti controla intregul sistem din telefon sau tableta prin aplicatia SongPal app.

 

Noua serie de bare de sunet include si modelul HT-CT790, care umple camera cu o putere impresionanta de 330W, asistata de tehnologia unica Sony S-Force Pro si un deflector de sunet nou amplasat deasupra fiecarei boxe, care contracareaza efectul de raza al difuzoarelor si creeaza o experienta audio uniforma. La fel ca sistemul HT-NT5, modelul HT-CT790 permite conexiuni Wireless Multi-room si Wireless Surround, putand fi controlat cu aplicatia SongPal.

 

 

Bara de sunet HT-CT390 dezvolta 300W pe canale 2.1 si foloseste deflectorul de sunet conceput pentru CT790, pentru a reda sunetul uniform pe o raza mai mare. Conexiunea NFC iti va fi de ajutor in orice situatie, fie ca te relaxezi ascultand muzica preferata sau ca dai o petrecere pentru prieteni. Nu este nevoie decat sa atingi smartphone-ul sau tableta de bara de sunet pentru a reda muzica in camera.

 

HT-XT2 1

Boxa de baza HT-XT2

Boxa de baza HT-XT2 este conceputa pentru a duce la un alt nivel experienta audio TV, fara a irosi spatiu din camera, cu o putere de 170W pe 2.1 canale. Boxa se amplaseaza foarte usor, direct sub televizorul tau, fara a avea nevoie de cabluri suplimentare, suprafata de contact fiind construita din sticla rezistenta la zgarieturi.

 

Datorita tehnologiei Sony LDAC, poti conecta o pereche de casti prin Bluetooth, pentru a te bucura in intimitate de sunetul de la televizor. De asemenea, poti extinde sistemul de sunet cu boxe wireless in camere diferite si poti beneficia de optiunile Wireless Surround. Google Cast si Spotify Connect deschid un univers nou de servicii online de muzica. Astfel, poti reda direct de pe smartphone-ul sau laptopul tau muzica oferita prin servicii precum Deezer sau Google Play Music.

 

Sistemul surround de bare de sunet HT-RT3 pe 5.1 canale

Daca ceea ce iti doresti este un sunet foarte puternic, cu o claritate oferita de un sistem pe 5.1 canale, sistemul complet HT-RT3 este modelul potrivit, dezvoltand o putere fenomenala de 600W. Este foarte usor sa amplasezi si sa conectezi sistemul la televizor, cu mai putine boxe si fire decat un sistem traditional 5.1 (sistemul are o boxa subtie centrala, un subwoffer si doua boxe spate).

STR-DN1070STR-DH770

Receptoarele AV pe 7.2 canale STR-DN1070 si STR-DH770

Un adevarat centru audio pentru mai multe incaperi, varful de gama AV Home Cinema STR-DN1070 impune standarde noi in ceea ce priveste calitatea audio din clasa sa.

 

Un nou convertor DAC (convertor digital analog) suporta redarea nativa DSD si asigura reproducerea fidela a fisierelor High-Resolution Audio prin conexiuni HDMI, USB sau altele.

 

Sistemul este conceput pentru a fi compatibil cu tehnologiile de generatie urmatoare, inclusiv standardul HDMI 2.0 si protocolul HDCP 2.2. Receptorul reda filme 4K 50p/60p 4:4:4, fiind ideal pentru televizoarele de ultima generatie care pot reda o paleta extinsa de culori. De asemenea, poti reda continutul masterizat in HDR.

 

In plus, este foarte simplu sa conectezi doua boxe spate wireless pentru a beneficia din plin de sistemul pe 5.2 canale, fara a folosi cabluri suplimentare.

 

Disponibil in noua gama este si receptorul STR-DH770, compatibil cu cele mai recente standarde 4K, care reproduse un sunet profund printr-un sistem cu boxe frontale si prin tehnologia Front Surround DSP[i].

[i] Tehnologia prezenta si pe receptorul STR-DN1070

[i] Google Cast este marca inregistrata Google Inc.

 

7 Ianuarie 2016, CES – Sony

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.