NVIDIA anunta sistemele compatibile cu realitatea virtuala


VR-Ready-logo-wht

Insigna ”GeForce GTX VR Ready” anunta noile tehnologii care livreaza experiente de realitate virtuala spectaculoase

 

NVIDIA lanseaza astazi programul VR-ready prin care le faciliteaza gamerilor accesul la experiente unice de realitate virtuala (VR).

 

Compania colaboreaza cu producatorii PC-uri si notebook-uri pentru a livra sisteme si unitati de procesare vizuala “GeForce® GTX® VR Ready” care ofera o experienta captivanta de gaming VR.  Programul va elimina astfel confuziile vizavi de compatibilitatea echipamentelor care pot rula noile jocuri si aplicatii de VR.

Pentru generarea experientei VR e nevoie de o putere de procesare grafica de sapte ori mai mare decat in cazul jocurilor si aplicatiilor 3D obisnuite, cu framerate-uri de peste 90 fps pentru doua imagini afisate simultan (cate una pentru fiecare ochi).1

 

“Pentru unii clienti, descoperirea noilor tehnologii precum VR poate fi o experienta confuza. Colaboram cu parteneri de incredere din intreaga lume pentru a simplifica procesul de achizitie cu o insigna GeForce GTX VR Ready care le va indica clientilor ce PC-uri sau notebook-uri compatibile cu VR pot achizitiona”, a declarat Jason Paul, General Manager of Emerging Technologies pentru NVIDIA.

 

Placile grafice NVIDIA® stau la baza ecosistemelor de realitate virtuala, fiind sustinute de

arhitectura grafica NVIDIA Maxwell™, creata specific pentru experienta VR. Dincolo de framerate-urile ridicate, arhitectura include caracteristici de VR unice, cum ar fi suportul pentru Multi-Res Shading de la NVIDIA, care sporeste performantele cu pana la 50%, pastrand in acelasi timp calitatea imaginii si reducand latenta.2

 

NVIDIA ofera cele mai bune performante si cea mai scazuta latenta pentru experienta VR datorita placilor grafice GTX din clasa Maxwell, a driverelor Game Ready NVIDIA si tool-urilor de software pentru dezvoltatori, NVIDIA GameWorks™ VR si NVIDIA DesignWorks™ VR.

 

VR-Ready-logo-blkSprijin din partea furnizorilor de PC-uri

Cei mai importanti vendori de PC-uri la nivel local si global se alatura NVIDIA in programul GeForce GTX VR Ready.

 

“Alienware si NVIDIA se dedica misiunii de a livra experiente VR revolutionare. Programul va ghida clientii spre produsele de care acestia au nevoie. Placile grafice Maxwell sunt ideale pentru experientele VR, iar unitati precum GeForce GTX 970 ajuta PC-urile Alienware sa seteze noi standarde in industrie.”

— Frank Azor, general manager, Alienware

 

“Programul GeForce GTX VR Ready lansat de NVIDIA reprezinta o premiera importanta pentru industria locala de gaming. PC Garage sprijina aceasta initiativa oferindu-le utilizatorilor informatiile necesare pentru a accesa primele sisteme compatibile cu VR din Romania”

— Razvan Pop, Director Marketing, PC Garage

 

“VR este o experioenta asociata in mod traditional cu desktop-urile, insa NVIDIA le-a oferit notebook-urilor precum MSI GT72 Dominator si GT80 Titan placile grafice GeForce GTX 980, ideale pentru a aduce experentele VR la indemana utilizatorilor. Insigna GeForce GTX VR Ready de la NVIDIA faciliteaza identificarea sistemelor capabile sa redea VR si reprezinta o garantie a experientelor VR spectaculoase”

— Andy Tung, president of MSI Pan America, MSI

 

4 ianuarie 2016 — NVIDIA

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.