Lenovo™ anunta disponibilitatea noilor PC-uri si tablete YOGA™ in Romania incepand din noiembrie


DSC03682

Printre noile dispozitive comercializate prin intermediul partenerilor Lenovo se numara Lenovo YOGA 900, cel mai subtire laptop convertibil cu procesor Intel Core i din lume

 

  • Seria noilor dispozitive YOGA disponibile in magazinele partenere din Romania include si laptopurile convertibile YOGA 300 si YOGA 500.
  • Campania #Maibinealtfel, lansata astazi de Lenovo, celebreaza inovatiile „ciudate” si folositoare care schimba modul in care utilizatorii interactioneaza cu dispozitivele din vietile lor.

DSC03686DSC03685

Lenovo anunta disponibilitatea noilor PC-uri si tablete YOGA™ in magazinele partenerilor din Romania. Printre acestea se numara Lenovo YOGA 900, cel mai subtire laptop convertibil cu procesor Intel Core i din lume, conceput pentru a le oferi utilizatorilor mai multa mobilitate la munca si in timpul liber. Subtire, usor si peformant, acesta completeaza familia de dispozitive YOGA disponibile in magazinele partenere incepand din luna noiembrie, printre care se numara si laptopurile convertibile YOGA 300 si YOGA 500.

Cu noul YOGA 900, Lenovo continua seria inovatiilor „altfel” care schimba modul in care utilizatorii interactioneaza cu PC-urile lor. Din convingerea ca a fi diferit inseamna a fi mai bun, Lenovo lanseaza campania #Maibinealtfel, care isi propune sa celebreze ideile inovatoare cel putin ciudate care imbunatatesc stilul de viata al oamenilor. Utilizatorii din toata tara isi pot inscrie propriile idei de inovatii „altfel” pe pagina de Facebook Lenovo Romania, iar cele mai apreciate idei pot fi recompensate cu dispozitive YOGA, accesorii Lenovo sau sansa de a-si vedea ideea adusa la viata cu ajutorul partenerilor NOD Makerspace.

DSC03689

Aurel Netin, Country Manager Lenovo Romania: „Cu fiecare PC sau tableta din familia YOGA, Lenovo aduce inca o inovatie #Maibinealtfel la lucru, acasa sau in miscare. #Maibinealtfel este o stare de spirit care presupune incredere in a fi diferit pentru a deveni mai bun si deschidere pentru tot ceea ce este altfel si unic in jurul nostru. Este starea de spirit Lenovo, cea care ne permite sa aducem astazi in magazinele partenerilor o familie de dispozitive flexibile, portabile, care respecta cele mai inalte standarde de performanta fara a neglija nevoile reale ale utilizatorilor. Si cu siguranta este starea de spirit care ne motiveaza sa ramanem numarul 1 pe piata de PC-uri din Romania.”

24 Noiembrie 2015. Bucuresti – Lenovo Romania

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.