Samsung a lansat smartwatchul Galaxy Gear S2 in Romania, de maine in magazine


DSC03425             Samsung Electronics Romania anunta disponibilitatea pe piata locala a celui mai nou smartwatch Samsung, Gear S2. Incepand din 12 noiembrie, ceasul inteligent cu design circular, cadran rotativ si specificatii tehnice avansate va fi disponibil in magazinele partenerilor Samsung si la operatori.

 

Notificarile si aplicatiile lui Samsung Gear S2 sunt mai usor si mai confortabil de accesat, datorita cadranului rotativ si al butoanelor Home si Back, care le ofera utilizatorilor o experienta de utilizare intuitiva si placuta.

DSC03430

„Samsung a fost un pionier pe segmentul smartwatch-urilor prin lansarea seriei Gear, a continuat cu Gear Fit si Gear S, iar acum ne bucuram sa aducem smartwatchul Samsung Gear S2 mai aproape de utilizatorii romani. Suntem convinsi ca designul circular si cadranul rotativ, precum si compatibilitatea cu o varietate de smartphoneuri cu sistemul de operare Android ii vor asigura succesul pe piata,” a declarat Alexandru Costache, Head of Product Management Telecom, Samsung Electronics Romania.

 

Cel mai nou ceas inteligent Samsung vine in doua modele diferite, varianta clasica si varianta sport, Gear S2 clasic, respectiv Gear S2, pentru a se potrivi diferitelor preferinte sau stiluri de viata ale utilizatorilor. Gear S2 clasic are o bratara neagra, din piele, pentru un aspect clasic, mereu in tendinte, in timp ce Gear S2 vine cu o bratara simpla si minimalista, ideala pentru utilizatorii care sunt mereu in miscare.

DSC03420DSC03427

Samsung Gear S2 are 11,4 mm grosime si un design compact si foarte usor. Ecranul circular de 1,2 inci si rezolutia de 360×360 (302 ppi) ofera o experienta de vizualizare captivanta. Gear S2 beneficiaza de sistemul de operare Samsung Tizen, sustinut de un procesor dual core optimizat, de 1GHz, pentru efectuarea rapida si usoara a comenzilor.

 

Notificarile de pe retelele sociale, ale e-mailului sau ale calendarului, stirile si mesajele text le sunt mai accesibile utilizatorilor ca oricand. Conexiunile NFC, Bluetooth si Wi-Fi le permit acestora sa ramana conectati in permanenta. In plus, bateria are o durata de viata de 2-3 zile, iar smartwatch-ul se incarca simplu, prin dispozitivul wireless, pentru o experienta de utilizare mai confortabila.

DSC03428DSC03421

Mai mult, aplicatiile de fitness si de planificare ale activitatilor fizice sau a nutritiei sunt mult mai usor de urmarit si de accesat, de pe noul Gear S2.

 

Samsung Gear S2 va fi disponibil in doua variante: carcasa si bratara gri sau carcasa argintie si bratara alba. Samsung Gear S2 clasic va fi disponibil cu o carcasa neagra si bratara de piele. In plus, Samsung a colaborat cu designerul Alessandro Mendini pentru realizarea unei colectii de accesorii care permit personalizarea dispozitivului, pentru diferitele stiluri de viata.

Pretul in functei de magazin si de varianta (sport, sau elegant) vor varia intre 1.400 si 1.700 de RON.

Bucuresti, 11 noiembrie 2015 – Samsung Electronics Romania

 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.