Huawei Watch, lansat oficial in Romania


  DSC01551                Huawei a prezentat, in premiera in Romania, Huawei Watch, un smartwatch premium care ruleaza pe platforma Android Wear™.

Ceasul, cu un design clasic, inspirat de ceasurile elvetiene, va fi disponibil spre vanzare la pretul de 399 euro, la partenerii autorizati Huawei, de la sfarsitul lunii noiembrie.

Acesta este primul smartwatch din familia dispozitivelor portabile Huawei si primul ceas de pe piata ce demonstreaza ca tehnologia tine pasul cu moda.

Romanii sunt familiarizati cu cele mai noi tehnologii si vor sa le utilizeze cat mai repede. Acesta e si motivul pentru care unul dintre cele mai elegante si performante smartwatch-uri existente pe piata, Huawei Watch, a ajuns in Romania in scurta vreme de la lansarea oficiala, din cadrul IFA. Consideram ca Huawei Watch ilustreaza perfect standardele ridicate pe care compania Huawei le seteaza in industrie si suntem increzatori ca acest produs va avea succes pe plan local.” a declarat Sorina Macarescu, Country Manager Huawei Devices Romania.

DSC02595

Huawei Watch le permite utilizatorilor sa ramana conectati oriunde ar fi, trimitandu-le notificari in timp real pentru apeluri, mesaje, convorbiri si email-uri.

Prin intermediul conectivitatii Bluetooth pentru utilizare wireless, ceasul se sincronizeaza cu smartphone-ul unui utilizator, cu conditia ca acesta sa aiba instalata aplicatia Android Wear.

DSC02590

Utilizatorii pot asculta muzica prin intermediul comenzilor vocale, pot selecta destinatiile dorite si pot naviga, tot prin intermediul acestuia. Localizarea telefonului nu a fost niciodata mai usoara, si asta datorita functiei “Find my Phone” integrata in ceas. In plus, datorita ultimei versiunii Google Android Wear™, atat utilizatorii platformei Android, cat si cei ai platformei iOS, se vor putea conecta la Huawei Watch.

DSC02592

Un design clasic completat de tehnologii inteligente         

Huawei Watch are un diametru de 42 mm, care reprezinta dimensiunea traditionala a ceasurilor de mana. Utilizatorii pot alege dintr-o gama larga de cadre disponibile pe mai multe culori, precum auriu, argintiu si negru, dar si dintr-o varietate de fete unice, incepand de la cele cu un design clasic si pana la cele cu finisaje de lux, business, feminine, moderne sau simple.

DSC01710In ceea ce priveste cureaua ceasului, aceasta masoara 22 mm, iar utilizatorilor li se ofera posibilitatea de a alege dintr-o multitudine de variante, precum bratara din otel inoxidabil, de diferite culori, sau curea de piele maro si neagra.

DSC02588Clasic imbinat cu modern

Fabricat din materiale de cea mai buna calitate, ceasul dispune de un ecran AMOLED touch-sensitive, complet circular, de 1,4 inci, acoperit cu cristale de safir, rezistent la zgarieturi (alegerea preferata de catre producatorii ceasurilor elvetiene) si un cadru din otel inoxidabil. Datorita rezolutiei de 400 x 400 pixeli, a densitatii de 286 ppi si a ratei de contrast 10,000:1, ceasul este smartwatch-ul care ruleaza pe platforma Android Wear cu cele mai vibrante culori.

Pentru ilustrarea conceputului de comunicare, potrivit caruia tehnologia tine pasul cu moda, Huawei a prezentat ceasul in cadrul evenimentului AUTOR Jewel Party, ce precede targul de bijuterie contemporana AUTOR.

O noua era a tehnologiei sportive

Huawei Watch include un senzor de inregistrare a ritmului cardiac, ce masoara cu exactitate bataile inimii. Senzorul iese putin in relief pentru un contact mai bun cu pielea si pentru o mai mare precizie.

Senzorul de miscare in 6 axe, cu un giroscop si un accelerometru, monitorizeaza activitatile realizate, oricand si oriunde, si poate face diferenta daca utilizatorul se plimba, alearga sau se catara.

Bucuresti, 29 octombrie 2015 – Huawei Romania

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.